Οι νικητές για το 4ήμερο στο Καστελόριζο και το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα, «Φως μέσα στη θύελλα»!

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του TLIFE σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα για το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα “Φως μέσα στη θύελλα”!

Ο μεγάλος νικητής για το 4ήμερο ταξίδι στο Καστελόριζο είναι: ο Άγγελος Νήμας

Συγκεκριμένα ο τυχερός κέρδισε ένα 4ήμερο στο Καστελόριζο για 2 άτομα και το βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα (υπογεγραμμένο και με αφιέρωση). Το 4ήμερο στο Καστελόριζο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό και 2 γεύματα 2 ατόμων, ξενάγηση στο νησί και βόλτα με σκάφος στο νησί της Ρω και στα γύρω μέρη. Η διαμονή είναι μια προσφορά του PAPOUTSIS TRAVEL, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια είναι προσφορά από την εταιρεία REALIZE srl.

Οι υπόλοιποι 5 τυχεροί που κερδίζουν το ολοκαίνουργιο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα είναι οι:

1. Λίζα Λογοθέτη
2. Βάβου Δήμητηρα
3. Γεωργία Αλμπάνη
4. Παρασκευοπούλου Δήμητρα
5. Ματσιούλα Χρυσάνθη

Ήδη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία το ολοκαίνουργιο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα “Φως μέσα στη θύελλα” από τις εκδόσεις Διόπτρα και αναμένεται να καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό. Ο αγαπημένος συγγραφέας (και ηθοποιός) επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα – θρίλερ και μια ιστορία μυστηρίου που θα συζητηθεί!

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο Κώστας Κρομμύδας έχει ήδη μοιράστεί το εξώφυλλο του βιβλίου του με τους φίλους του στα social media και είναι έτοιμος να μας ταξιδέψει στα μυστικά μονοπάτια της νέας του ιστορίας. (εδώ θα δεις και την επίσημη σελίδα του βιβλίου) Πρωταγωνίστρια του η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου που εγκλωβίζεται σε ένα ελληνικό νησί και βρίσκει τον έρωτα. Εκτός από το ειδύλλιο της με τον Γκάμπριελ, όμως, αυτό που πρέπει να την απασχολεί είναι και η παρουσία ενός δολοφόνου στο νησί…

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Φως μέσα στη θύελλα”:

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, στο νησί όπου μεγάλωσε, την Άθωρα. Η γνωριμία της, όμως, με τον Γκάμπριελ αλλάζει τα δεδομένα της ζωής της και η επιβλητική παρουσία του την παρασύρει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Μια απότομη και χωρίς προηγούμενο καταιγίδα ξεσπά στο νησί, εγκλωβίζοντας κατοίκους και επισκέπτες. Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού αποκόπτει κάθε επικοινωνία και η Φωτεινή καλείται να βοηθήσει τις Αρχές όταν ένας ιερέας βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Η αποκάλυψη ότι παρόμοιες δολοφονίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου περιπλέκει την κατάσταση. Στην Άθωρα δεν παγιδεύονται μόνο οι κάτοικοι, αλλά και ο δολοφόνος.

Ποιος ο ρόλος της Σοφί, της μυστηριώδους γυναίκας που χρόνια ζει σε μια σπηλιά του νησιού, απομονωμένη και αμίλητη;

Όταν η καταιγίδα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και τα στοιχεία της φύσης ενωθούν με τη μανία του δολοφόνου, η επιμονή της Φωτεινής θα γίνει το μόνο “Φως μέσα στη θύελλα”.

Read More

And More