Οι πιο “δροσιστικές” αφίξεις στο Athens Xclusive Designers Week ανήκουν στην Amstel Radler

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να συνδυάσεις δύο από τις μεγαλύτερες αγάπες σου στο πλαίσιο ενός κορυφαίου θεσμού; Αν οι πιο φρέσκες προτάσεις στο χώρο της μόδας συναντούσαν τις υψηλές προδιαγραφές της κορυφαίας μπύρας στην Ελλάδα; Ήρθε η στιγμή να το μάθεις, αφού τα πρώταNew Designers Awards by Amstel Radler είναι γεγονός!

Την Κυριακή 2 Απριλίου, το Ζάππειο Μέγαρο και η 21η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week θα «φιλοξενήσουν» την Amstel Radler, τον επίσημο χορηγό του διαγωνισμού νέων ταλέντων New Designer Awards! Η μπύρα με χυμό από ελληνικά λεμόνια και μόλις 2% αλκοόλ είναι αδιαμφισβήτητα η πιο δροσερή “άφιξη” στο χώρο της μόδας και το αποδεικνύει με την παρουσία της στο πλάι 12 νέων σχεδιαστών που θα διεκδικήσουν τέσσερα βραβεία by Amstel Radler.

Ανάμεσα σε λαμπερά fashion shows, εντυπωσιακά catwalks, καινοτόμες προτάσεις, πρωτοποριακά στυλ και καταξιωμένους εκπροσώπους του χώρου της μόδας, η Amstel Radler στοχεύει να αναδείξει τέσσερις νικητές μέσα από μερικά από τα πιο ραγδαία ανερχόμενα ονόματα της μόδας! Η κριτική επιτροπή, που καλείται να αξιολογήσει και να ψηφίσει τους τρεις πιο promising σχεδιαστές της νέα γενιάς, θα αποτελείται από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της μόδας, fashion designers και επαγγελματίες των media!

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, καταφθάνει από την Amstel Radler που σε συνεργασία με τους 12 διαγωνιζόμενους σχεδιαστές και 12 fashion bloggers δίνει το λόγο στο κοινό και διοργανώνει μια online ψηφοφορία, όπου μπορείς να πάρεις μέρος, αναδεικνύοντας τον τέταρτο νικητή της βραδιάς! Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.whenlifegivesyoulemons.gr, μπορείς να περιηγηθείς στις προτάσεις που «έστησαν» για εσένα οι new designers με τους fashion bloggers και να ψηφίσεις την αγαπημένη σου δημιουργία! Μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να… πολλαπλασιάσεις τις συμμετοχές σου, προσκαλώντας και τους φίλους σου να ψηφίσουν!

Και άκου και το καλύτερο: Ψηφίζοντας στο site την αγαπημένη σου πρόταση, μπαίνεις κατευθείαν σε κλήρωση για να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση ώστε να απολαύσεις από κοντά τις επιδείξεις των νέων σχεδιαστών, αλλά και την πολυαναμενόμενη απονομή των New Designers Awards by Amstel Radler, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017! Πέντε τυχεροί με το plus one τους θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο front row της πιο συναρπαστικής βραδιάς by Amstel Radler και ίσως να είσαι εσύ μία από αυτούς!


When Life gives you Lemons… Amstel Radler takes you to Fashion Shows!

#ndabyamstelradler
#athensxclusivedesignersweek
#newdesignersawards
#axdweek

Read More

And More