Οι τελευταίες στιγμές του Πέτρου Φυσσούν -“Έκανε τρεις φορές το σταυρό του και μετά ξεψύχησε”

Με ζεστά λόγια και άγνωστες προσωπικές εξομολογήσεις, που του είχε εμπιστευτεί τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Φυσσούν, αποχαιρέτησε ο πνευματικός του, πατέρας Βασίλειος, τον σπουδαίο ηθοποιό, που έφυγε την περασμένη Δευτέρα. Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στην Espresso, αποκάλυψε ότι άφησε όλο το αρχείο του στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Πευκακίων στον Λυκαβηττό.

Η αυλαία έπεσε παρουσία λιγοστών συγγενών, φίλων και συναδέλφων για τον σημαντικό ηθοποιό., στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε προχθές. Το “αντίο” δόθηκε όπως άρμοζε στον σεμνό ηθοποιό: ο χώρος άδειος από ανθοσυνθέσεις και με απόλυτη ησυχία.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες

“Στις πέντε και μισή, τα ξημερώματα της ημέρας που έφυγε, ο διπλανός του (σ.σ. στο δωμάτιο του νοσοκομείου) τον είδε ακίνητο και φοβήθηκε το μοιραίο. Σηκώθηκε από το κρεβάτι του κι έπιασε το χέρι του Πέτρου. Ήταν κρύο. Κίνησε να φωνάξει τις νοσοκόμες και τότε ο ηθοποιός σήκωσε το παγωμένο χέρι του, έκανε τρεις φορές το σταυρό του και ξεψύχησε μόνος μέσα στο δωμάτιο”, είπε ο πατήρ Βασίλειος στον συγκινητικό επικήδειο.

Και συνέχισε: “Ο Πέτρος πέθανε παραμονή της εορτής της αγαπημένης του Νικολέττας, ενώ εκείνη είχε “φύγει” την προπαραμονή της δικής του, έναν χρόνο πριν. Κάτι σημαντικό λέει αυτό για την αγάπη του ζευγαριού, που απέκτησε ένα σπουδαίο παιδί.”

Read More

And More