Οικογενειακή απόδραση στα χιόνια για την οικογένεια Beckham!

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετά έντονονη για την Victoria Beckham: έδωσε το show της για την σεζόν fall 2017 στο πλαίσιο του New York Fashion Week και άλλες τόσες συνεντεύξεις με αφορμή την νέα της collection αλλά και το νέο ότι η συνεργασία της με την Estee Lauder πρόκειται να συνεχιστεί με το λανσάρισμα νέων καλλυντικών.

Όμως, η ίδια φαίνεται πως είχε αποφασίσει μετά από όλη αυτή την εγρήγορση και το τέλος μιας πολύ έντονης εβδομάδας να πάρει την οικογένειά τους και να περάσουν μαζί πολύτιμες, οικογενειακές στιγμές που μένουν για πάντα. Έτσι, λοιπόν, ολόκληρη η οικογένεια Beckham πήγε στα χιόνια για σκι και η περήφανη μητέρα δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτό των παιδιών της.

Παραπάνω και παρακάτω η γλυκιά Harper αγκαλιά με τους γονείς της απόλαυσε το παιχνίδι με τα χιόνια και, όπως φαίνεται από την στολή της, έκανε και η ίδια snowboard.

Snowboard έκανε και ο Cruz ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά καλά για μόλις… τέσσερις μέρες πάνω στην σανίδα, όπως έγραψε και η περήφανη μαμά του η οποία ανέβασε το παρακάτω βίντεο…


Ο Cruz, με την σειρά του, ανέβασε την παρακάτω photo για την οποία έγραψε πως έχει πολύ πλάκα να κάνει σκι με την μικρή του αδερφή!


Πραγματικά πολύ cute αν και δεν περιμέναμε κάτι άλλο από μια τόσο δεμένη οικογένεια όσο είναι οι Beckham!

Read More

And More