Όλγα Φαρμάκη: Συνεχίζει το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη! [pics]

Πριν δύο εβδομάδες η Όλγα Φαρμάκη ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη για να συναντήσει την αδερφή της, Γωγώ, που μένει τα τελευταία χρόνια εκεί. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και όλο αυτό το διάστημα που δεν βλέπονται λείπει πολύ η μια στην άλλη. Η Όλγα με την τελευταία της επίσκεψη, λοιπόν, αποφάσισε να μείνει αρκετό καιρό για να καλύψει το κενό. Έτσι, δύο εβδομάδες μετά, η ίδια είναι ακόμη εκεί και μας τροφοδοτεί με πλούσιο υλικό από την μαγική πόλη!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις

Η Όλγα Φαρμάκη έχει πολύ ωραίο στιλ και κάθε της εμφάνιση είναι μελετημένη. Η σχέση της με την μόδα είναι σχέση πάθους και φυσικά δεν παρέλειψε να παρευρεθεί στα shows στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Εκεί μάλιστα, συνάντησε και το διάσημο top model και αδερφή των Kardashian, Kendall Jenner.


Στους δρόμους της Νέας Υόρκης με διαφορετικό στιλ κάθε φορά…


Όταν δεν επισκέπτονταν κάποιο show το στιλ της φρόντιζε να είναι πιο casual και άνετο όπως εδώ που την βλέπουμε με καπέλο και sneakers, αλλά πάντα ζεστά ντυμένη!

Όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη φυσικά και περνάει πολύ ποιοτικό χρόνο με την αδερφή της. Οι δυο τους είναι αχώριστες όταν είναι μαζί και φυσικά επισκέφτηκαν από κοινού όλα τα fashion shows στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας!


Μάλιστα, η μητρόπολη της μόδας στάθηκε και η τέλεια αφορμή για να ανανεώσει το στιλ των μαλλιών της με ένα διαφορετικό χτένισμα!

New hair style @sarahrappolt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις

Και οι βόλτες στην Νέα Υόρκη συνεχίζονται…

Read More

And More