Όλγα Κεφαλογιάννη: “Δεν ήμουν έτοιμη να γίνω τώρα ‘καλόγρια της πολιτικής’”

Λίγο μετά τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη νέου προέδρου, η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στο “Όλα πρώτη φορά”. Η όμορφη πολιτικός δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει με τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού το αποτέλεσμα το εκλογικό αποτέλεσμα ερμηνεύοντας το πολιτικό μήνυμα της κάλπης.

“Αυτό που είδαμε στην κάλπη της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ σημαντικό σε μια περίοδο που βλέπουμε ότι υπάρχει μια απαξίωση της πολιτικής. Ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου μετά από τόσα προβλήματα στη διαδικασία. Ήταν έκπληξη! Για μένα ήταν έντονο ότι ο κόσμος θέλει μια ισχυρή αντιπολίτευση για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση”, υποστήριξε η πρώην υπουργός Τουρισμού.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε και τον λόγο που επέλεξε να μην είναι υποψηφια σε αυτή την αναμέτρηση. “Τώρα δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω τώρα “καλόγρια της πολιτικής”, όπως το χαρακτήρισε συνάδελφός μου. Δεν είναι αυτοσκοπός η αρχηγία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Στην πολιτική δεν υπάρχουν φίλοι και πρέπει να έχεις γέρο στομάχι. Ακόμα κρίνομαι γιατί είμαι γυναίκα. Ακόμα και τώρα πιο πολύ προσέχουν το ντύσιμο μου ή την εμφάνιση μου παρά αν αυτά που λέω είναι σωστά ή λάθος”, σχολίασε για την πολιτική της πορεία έως τώρα τονίζοντας πως μια γυναίκα πρέπει να δώσει μεγαλύτερο αγώνα στο χώρο αυτό.

Τέλος, μίλησε και για την προσωπική της ζωή, που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Read More

And More