Όλγα Πηλιάκη: Οι καλύτερες στιγμές με τα παιδιά στο σπίτι, όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι στο Survivor!

Μπορεί ο Στέλιος Χανταμπάκης να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor, ωστόσο πίσω στο σπίτι τον περιμένουν τρία πολύ αγαπημένα του πρόσωπα: η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη, ο γιός του Μανώλης και η μπέμπα του (που γεννήθηκε πριν λίγους μήνες). Ενώ, λοιπόν, ο διάσημος μπαμπάς βρίσκεται στο νησί, χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, η γυναίκα και τα παιδιά του απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και τον περιμένουν με ανυπομονησία.

Οι καλύτερες στιγμές της ημέρας άλλωστε είναι οι ώρες του παιχνιδιού της Όλγας με τον μικρό Μανώλη, που μετατρέπουν το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη.. Η μικρή που πιθανότατα να πάρει το όνομα Μαλένα, είναι σίγουρα πιο ήσυχη από τον μικρό μπόμπιρα που μας συγκινεί σε κάθε ανάρτηση της διάσημης μαμάς του στο Instagram.

Αυτές τις εβδομάδες μάλιστα, που λείπει ο Στέλιος Χανταμπάκης από το σπίτι, υπάρχουν πολλά video για να τα βλέπουν τα παιδιά, αλλά και πολλές κοινές δραστηριότητες, αφού πριν λίγες μέρες έφτιαξαν όλοι μαζί λαχταριστά κουλουράκια, έπαιξαν star wars μέχρι τελικής πτώσεώς και τώρα ο Μανωλάκης μαθαίνει να φτιάχνει παζλ, όπως ο μπαμπάς του στο παιχνίδι.

Φτιάχνοντας το καινούριο μας παζλ!! Ευχαριστούμε νονά! @tatiana_dimi #hantampakakia #mamoisbabakis #mammy #havingfun #3yearsold

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Playing Star Wars!! Having fun!! #hantampakakia #mamoisbabakis #mammy #starwars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Dancing with the stars!! #mamoisbabakis #malenababaki #stelioshantampakis #mummy #love #family #hardwork

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Read More

And More