Όλγα Πηλιάκη για Χανταμπάκη: “Είναι ψυχούλα, δεν περνάει καλά αλλά το κάνει για εμάς”

“Είναι ψυχούλα ο Στέλιος. Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του γιατί μου έχει αποδείξει ότι η επιλογή μου ήταν σωστή. Το ότι πήγε εκεί είναι ακόμα μια απόδειξη γιατί δεν καλοπερνά, για εμάς το έκανε αυτό”, εξομολογήθηκε η Όλγα Πηλιάκη μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού για τον σύζυγό της Στέλιο Χανταμπάκη.

Η Ολυμπιονίκης του 2008 και διάσημη χορεύτρια βρέθηκα στο “Όλα Ξεκόλλα” και αποκάλυψε όλα όσα δεν γνωρίζαμε για τον παίχτη του Survivor και την οικογένειά τους. “Με τον Στέλιο το συζητήσαμε πριν πάει το Survivor”, είπε η Όλγα Πηλιάκη, που παραδέχτηκε ότι το έμαθαν μια ημέρα πριν φύγει ότι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. “Αλλά το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι θα βοηθήσει την οικογένειά μας. Σίγουρα θα τον βοηθήσει στη δουλειά του επειδή εργάζεται στην τηλεόραση. Επίσης το οικονομικό ήταν καλύτερο από ό,τι είχαμε εκείνη τη στιγμή καθώς εγώ δεν δουλεύω”, είπε η Όλγα στον Θέμο Αναστασιάδη.

Μιλώντας για τον έρωτά της με τον Στέλιο Χανταμπάκη δήλωσε: “Όλα έγιναν σε ένα μαγαζί, χάρη σε έναν κοινό φίλο και αντίθετα με ό,τι λέει εκείνος, η αλήθεια είναι ότι αυτός μου την έπεσε. Εκείνος λέει ότι εγώ έκανα πολλές πρώτες κινήσεις αλλά δεν είναι η αλήθεια. Αυτός μου έστειλε πρώτος μήνυμα και εγώ απάντησα”, είπε

Τελος, σχολιάζοντας την αντίδραση του άντρα της στο έπαθλο επικοινωνίας, όπου ο Στέλιος Χανταμπάκης κατέρρευσε και έκλαιγε με αναφιλητά όταν είδε την οικογένειά του, η Όλγα είπε: “Τι να κάνει, πατέρας είναι”, αν και πρόσθεσε: “Δεν περίμενα ότι θα κλάψει γιατί είναι σκληρός άνθρωπος”.

Read More

And More