Όλη η showbiz στη βάφτιση και στη δεξίωση της οικογένειας Καμπουράκη στη Ρόδο! Φωτογραφίες

Τα δίδυμα μωρά τους βάπτισαν την Κυριακή στη Ρόδο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και ιδιοκτήτης του “Rodos Palace” Αντώνης Καμπουράκης και η σύζυγος του Εύη. Και το όνομα αυτών Βασίλης – Παΐσιος και Βαλασία – Τσαμπίκα.  Η συγκίνηση ήταν διάχυτη αφού τον Βασίλη – Παΐσιο βάφτισε ο παππούς του Βασίλειος ενώ την Βαλασία – Τσαμπίκα η γιαγιά της Βαλασία και η θεία της Μαίρη. Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον μητροπολίτη Νουβίας κ. Σάββα και κληρικούς της Ρόδου.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσσα. Ο Αντώνης και η Έμυ Καμπουράκη, υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο διαμάντι των Δωδεκανήσων προσωπικότητες από τον πολιτικό – επιχειρηματικό – καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο στη βάφτιση των διδύμων τους Βασίλη – Παΐσιου και Βαλασίας – Τσαμπίκας.

Με την ευκαιρία της βάφτισης πραγματοποιήθηκε και το ετήσιο πάρτυ του ξενοδοχείου στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της οικογένειας, που ταξίδεψαν απ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να ευχηθούν στο ζευγάρι για τα νεοφώτιστα διδυμάκια τους. Στη δεξίωση που ακολούθησε η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αντώνης Ρέμος ανέλαβαν να διασκεδάσουν όλους τους καλεσμένους με ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, ενώ έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του σπουδαίου Σταμάτη Κόκοτα που είναι προσωπικός φίλος του ιδρυτή του “Rodos Palace” Βασίλειου Καμπουράκη.

Βαλασία Καμπουράκη-Μαίρη Καμπουράκη-Βαλασία Μπαρμπούτη-Αντώνης Καμπουράκης-Εύη Καμπουράκη-Αλέξανδρος Μπαρμπούτης-Αναστασία Χατζηανδρέου-Βασίλειος Καμπουράκης-Αναστασία Μιχαέλα Καμπουράκη με τα νεοφώτιστα Βασίλειο Παΐσιο και Βαλασία Τσαμπίκα
Το κέφι απογείωσαν με τις μουσικές επιλογές τους οι αγαπημένοι Ναταλία Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς και Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Η Ελμίνα Κοπελούζου επιμελήθηκε τις μπουμπουνιέρες της βάφτισης και το αναμνηστικό κερί με άρωμα γιασεμιού που εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους. Την οργάνωση ολόκληρου του εορταστικού τριήμερου ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία ο Χάρης Σιανίδης και ολόκληρο το team της “Beautiful People” PR Events.
Στη βάπτιση ήταν καλεσμένοι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας οι οποίοι βρέθηκαν μαζί σε κοσμική εκδήλωση μετά από πολύ καιρό.

Happening now!!!!!! Amazing night ????@fayskorda @gliagas #moments @beautifulpeoplepr @rodospalace #lovelyfriends #beautifulpeopleprevent

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις

Δες φωτογραφίες από τη βάπτιση αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε
Χριστίνα Βαλινάκη-Εύη Καμπουράκη-Νατάσα Παζαΐτη-Αναστασία Μιχαέλα Καμπουράκη
Ο Αντώνης Καμπουράκης με την μεγαλύτερη κόρη του Μιχαέλα
Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή – Γιάννα Δεσποτοπούλου
Ευαγγελία Αραβανή, Χάρης Σιανίδης, Φαίη Σκορδά
Σταμάτης Κόκοτας, Αντώνης Καμπουράκης
Κωνσταντίνος Αργυρός Νατάσσα Θεοδωρίδου Χρήστος Νέζος, Χάρης Σιανίδης Έμυ Λιβανίου
Νατάσα Θεοδωρίδου και Αντώνη Ρέμος μαζί στη σκηνή
Φαίη Σκορδά, Γωγώ και Μαίρη Αυγερινοπούλου, Κωνσταντίνος Αργυρός
Γιώργος Λιάγκας, Ναταλία Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την αδελφή της Κατερίνα
Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος
Ευαγγελία Αραβανή
Ιωάννα Λίλη
Σόφη Πασχάλη -Ευριδίκη Βαλαβάνη
Έλενα Γαλύφα, Γιώργος Πράσινος, Τόνια Σωτηροπούλου
Μάγδα Τσέγκου, Γιώργος Βερναρδάκης
Ο διοργανωτής της δεξίωσης και γνωστός Pr Man, Χάρης Σιανίδης
Φωτογραφίες, NDP

Κράτα το

Read More

And More