Ολυμπία Χοψονίδου: Σέξι μαμά στην παραλία, 8 μήνες μετά τη γέννηση του 4ου παιδιού! Φωτογραφίες

Πριν οκτώ περίπου μήνες έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, ένα πανέμορφο κοριτσάκι και τώρα εμφανίστηκε με αυτό το σέξι μπλε μπικίνι στην παραλία. Ο λόγος για την Ολυμπία Χοψονίδου που έχει χάσει πια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι και πάλι… σέξι μαμά!

Να σου θυμίσω ότι πριν από έξι περίπου μήνες (δυο μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης) η Ολυμπία δεν δίστασε να “τσαλακώσει” λίγο την εικόνα της και να ανεβάσει στα social media, μια φωτογραφία με την χαλάρωση που είχε στην κοιλιά της μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της με τον Βασίλη Σπανούλη. Η διάσημη καλλονή χωρίς ρετούς και φίλτρα έδειξε σε όλες τις γυναίκες πως είχε αλλάξει το σώμα της μετά από τέσσερις γέννες. Η σκληρή προπόνηση, όμως, και η σωστή διατροφή, την βοήθησαν να επιστρέψει στα κιλά της.

Έξι μήνες μετά από την επίμαχη φωτογραφία (δες εδώ), η Ολυμπία βγαίνει στην παραλία και προκαλεί πανικό. Μαζί της στην μικρή ανοιξιάτικη απόδραση και το πρώτο μπάνιο στην παραλία του «Αστέρα», στη Βουλιαγμένη, ήταν ο σύζυγός της και τα τρία αγόρια της: ο 6χρονος Θανάσης, ο 4χρονος Βασίλης και ο 2 ετών Δημήτρης.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More