Ολυμπία Χοψονίδου: Βουτιές στη Βουλιαγμένη στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει το 5ο παιδί της με τον Βασίλη Σπανούλη και η ευτυχία της είναι ευδιάκριτη σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Μπορεί η ίδια να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της αλλά το χαμόγελο και κυρίως η φουσκωμένη κοιλιά προδίδουν τα ευχάριστα. Η πρώην Σταρ Ελλάς, μάλιστα, έκανε τις πρώτες βουτιές με τα παιδιά της στα νότια προάστια και άφησε να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Φορώντας ένα μαύρο μαγιό και έχοντας βρέθηκε στον αγαπημένο της Αστέρα Βουλιαγμένης και απόλαυσε το παιχνίδι με τα παιδιά, ενώ χαλάρωσε και πλάι στο κύμα. Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού δείχνει να χαίρεται πολύ αυτήν την όμορφη περίοδο. Άλλωστε μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες δεν έχει τίποτα να φοβάται και δεν αγχώνεται…

Τα ευχάριστα νέα αποτέλεσαν σημαντική είδηση για τον “μπασκετόκοσμο”. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα από τα παιδιά τους φέρνει γούρι στον Βασίλη Σπανούλη και στην ομάδα του. Στις τρεις πρώτες εγκυμοσύνες της Ολυμπίας ο Kill Bill κατέκτησε την Ευρωλίγκα (2009, 2012, 2013) και στην τέταρτη έφτασε στον τελικό (2015). Αυτή τη φορά έφτασε και πάλι ο Ολυμπιακός μέχρι τον τελικό!

“Εγώ δεν θέλω άλλο παιδί, αλλά η γυναίκα μου που είναι Πόντια θέλει και πέμπτο”, είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και φαίνεται πως η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα με την δεύτερη κόρη της. Η Ολυμπία, σύμφωνα με τη Real Life, περιμένει και πάλι κορίτσι.

Read More

And More