Ομολογία – σοκ από τον πατέρα της 6χρονης Στέλλας

Η εξαφάνιση της εξάχρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα “σημαδεύτηκε” από το τραγικό φινάλε. Ο ίδιος της ο πατέρας ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της. Ο 61χρονος είπε ότι ήταν η κακιά στιγμή, πως ήταν ατύχημα.

Η Στέλλα, φέρεται να είπε, έκλαιγε γιατί της έλειπε η μητέρα της. Εκείνος την πήρε όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς αγκαλιά σε μια προσπάθεια να την ηρεμήσει και το παιδί σταμάτησε να αναπνέει…

Η δήλωση εξαφάνισης της 6χρονης από τον πατέρα

Ο 61χρονος πατέρας της μικρής Στέλλας, υποστήριξε πως όταν διαπίστωσε το πρωί την εξαφάνιση του παιδιού του μέσα από το ίδιο τους το σπίτι στην Αγία Βαρβάρα, έντυσε το δίδυμο αδελφό της Στέλλας, τον πήγε κανονικά στο σχολείο του και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου είπε στους πρώην συναδέλφους του πως εξαφανίστηκε η κόρη του.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να του κάνουν επίμονες ερωτήσεις, καθώς τους προξένησε εντύπωση το γεγονός πως πρώτα πήγε το αγοράκι στο σχολείο και στην συνέχεια κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 61χρονος πρώην Αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του στο Τμήμα πως το προηγούμενο βράδυ, εν προκειμένω το βράδυ της Τετάρτης, αφού έβαλε τα δυο παιδιά του για ύπνο, βγήκε από το σπίτι, πέταξε τα σκουπίδια και στην συνέχεια πήρε τα φάρμακα του για ασθένεια που αντιμετωπίζει και τα οποία του δημιουργούν έντονη υπνηλία.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα και ίσως κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του, καθώς υποστήριξε πως βρήκε κάποια συρτάρια ανοιχτά, ενώ ίσως να λείπει και η μπιζουτιέρα της συζύγου του.

Τι δήλωνε στο NewsIt.gr η μητέρα της μικρής Στέλλας πριν βρεθεί νεκρή στον κάδο σκουπιδιών

Read More

And More