Onirama: Υποδέχονται στη σκηνή της Ανόδου τον Χρήστο Κυριαζή! Βίντεο

Φέτος τον χειμώνα, οι Onirama υποδέχονται στη σκηνή της Ανόδου τον Χρήστο Κυριαζή. Το δυναμικό συγκρότημα επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος” και είναι έτοιμο να ανατρέψει τα δεδομένα της διασκέδασης με την εκρηκτική ενέργειά τους.

Με ένα δικό τους ιδιαίτερο τρόπο ενώνουν το παρελθόν με το παρόν θέλοντας να δημιουργήσουν ένα συνδυασμό που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και στο μέλλον.

Για να καταλάβεις τι εννοώ, γυρνάμε πίσω στο 2009…Το “Άνοδος Stage” άνοιγε τις πόρτες του με οικοδεσπότες τους Onirama. Ας τους ξανασυστήσουμε:

Θοδωρής Μαραντίνης – Τραγούδι, κιθάρα
Δημήτρης Κοκονίδης – Τύμπανα
Χρήστος Τρεσίντσης – Πλήκτρα
Άλεξ Παπακωνσταντίνου – Μπάσο
Γιώργος Κοκονίδης – Ηλεκτρική κιθάρα

Εφτά χρόνια μετά οι “πρίγκηπες” της ελληνικής ποπ επιστρέφουν στον ίδιο χώρο, έχοντας στις αποσκευές τους περισσότερες δισκογραφικές επιτυχίες, ξεχωριστές live εμφανίσεις και ταυτόχρονα το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά αλλά και τον ίδιο ρομαντισμό.

Ανανεωμένοι μουσικά, έχοντας φρεσκάρει τον ήχο τους με πνευστά και βιολί, οι Onirama ετοίμασαν ένα πρόγραμμα – πάρτυ. τις διαθέσεις τους μας τις έκαναν γνωστές και μέσα από το promo video για το πρόγραμμα.

Ο Χρήστος Κυριαζής και οι Onirama συμπράττουν μουσικά με μια έμφυτη ροκ διάθεση που τους κάνει μοναδικά ταιριαστούς!

Ο Χρήστος Κυριαζής επιστρέφει ύστερα από 20 χρόνια απουσίας στη νυχτερινή διασκέδαση. «Έλα μωράκι μου», «μου Θυμίζεις τη μάνα μου», «έχω κλάψει», «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια», «Επιμένω» είναι μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες του. Αυθεντικός καλλιτέχνης με τεράστια λαϊκή απήχηση η οποία συνεχίζει να διαφαίνεται μέσα από την δυναμική και την διαχρονικότητα των τραγουδιών του. Όπως έχει πει και ο ίδιος «γράφω αυτά που μου συμβαίνουν, το ότι αρέσει και σε άλλους πάει να πει πως δεν είμαι μόνος. Αποτυπώνω στο χαρτί ό,τι μου συμβαίνει κάθε μέρα. Την κατάλληλη στιγμή κάποια θα γίνουν τραγούδια!»

Στη σκηνή του Άνοδος ανεβαίνουν οι Stereo Soul, το group του Θοδωρή Μαραντίνη από το X Factor που ξεχώρισε για τη βελούδινη φωνή του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία, ο Alex Leon, διακεκριμένος παραγωγός και dj στην ελληνική dance μουσική και η πολλά υποσχόμενη Νατάσα Μηνδρινού.

Το Άνοδος Stage φέρνει την πρόταση φέτος στην διασκέδαση στήνοντας ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ατμόσφαιρα του club, της συναυλίας αλλά και της «ποπ-ιουλαρ» διασκέδασης!

Concept: Κωνσταντίνος Ρήγος

Read More

And More