Οpening party στο κέντρο της Αθήνας με λαμπερούς προσκεκλημένους! [pics]

Το βράδυ της Παρασκευής, αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί και καλλιτέχνες βρέθηκαν στο opening party του νέου bar – restaurant ΕΠΤΑ, στο κέντρο της Αθήνας. Ταυτόχρονα, εκτός από τα εγκαίνια του μαγαζιού, έγινε και το πάρτι της νέας σειράς του Star “Ο άνδρας των ονείρων μου”, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν μερικές εβδομάδες! Έτσι, οι πρωταγωνιστές της σειράς μαζεύτηκαν και διασκέδασαν , χαλαρώνοντας από τα καθημερινά γυρίσματα.

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους ήταν η Ελένη Χατζίδου και ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ από τους πρωταγωνιστές της σειράς “Ο άνδρας των ονείρων μου” ήταν η Ελένη Γερασιμίδου ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Άννα Αδριανού, η Νικολέτα Βλαβιανού, η Δήμητρα Σιγάλα αλλά και η Βασιλική Τρουφάκου.
Δες τις φωτογραφίες:

Ελένη Χατζίδου – Νεκτάριος Σκαμνάκης
Ελένη Χατζίδου
Δήμητρα Σιγάλα
Λάκης Γαβαλάς
Το καστ της σειράς “Ο άνδρας των Ονείρων μου”
Αντώνης Καρυστινός
Αντώνης Καρυστινός – Βασιλική Τρουφάκου
Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου
Θάνος Καλιώρας
Ελένη Γερασιμίδου – Δήμητρα Σιγάλα
Άννα Ανδριανού
Νικολέττα Βλαβιανού – Δήμητρα Σιγάλα – Βασιλική Τρουφάκου
​Χάρης Τζωρτζάκης – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Λίγα λόγια για τη νέα σειρά του Star:
Η Αθηνά και ο Τζακ είναι νιόπαντροι και ευτυχισμένοι. Ζουν μακριά από συγγενείς, με εξαίρεση τη μητέρα της Αθηνάς, την Έλλη. Ο Τζακ είναι υιοθετημένος και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους πραγματικούς γονείς του. Οι θετοί του γονείς ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και δεν επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών τους. Αυτό το στοιχείο η Αθηνά το θεωρεί το πιο σημαντικό από όλα: Έχει επιλέξει να παντρευτεί τον Τζακ, διότι μαζί του δεν έχει στο κεφάλι της, πεθερά και σόι που θα επηρέαζαν τη ζωή και την ευτυχία τους.
Την ίδια στιγμή, κάπου στην Αθήνα, ζει η οικογένεια Καρασαββίδη. Η γιαγιά Ιωάννα, τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της. Είναι μια κλασική ελληνική οικογένεια, με όλα τα «πληθωρικά» χαρακτηριστικά της. Φωνάζουν, γιορτάζουν, κλαίνε, γελάνε, υποφέρουν, ευτυχούν και όλα αυτά, τα κάνουν με την ψυχή τους.
Ωστόσο, στο ιστορικό της οικογένειας υπάρχει μια σκιά: Εικοσιέξι χρόνια πριν, την ημέρα που γεννήθηκε η Μίκα, το τρίτο παιδί του Πανίκου και της Αγγελικής, εξαφανίστηκε και ο τετράχρονος γιος τους, ο Γιάννης. Όσο κι αν έψαξαν, δεν τον βρήκαν ποτέ.
Η ζωή συνεχίστηκε όπως γίνεται πάντα και η οικογένεια έμαθε να ζει με αυτόν τον καημό. Αλλά, δε γιόρτασαν ποτέ τα γενέθλια της κόρης τους, διότι η μέρα αυτή ήταν ταυτόχρονα και μέρα πένθους για την εξαφάνιση του μικρού. Ο χαμένος γιος, μεγάλωσε με άλλους γονείς, μακριά τους, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν τι απέγινε. Αυτός ο γιος είναι ο Τζακ.

Read More

And More