Οργή της Καίτης Γκρέυ για την Πάολα! Θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις δηλώσεις της Πάολας για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Real και τον Γιώργο Λιάνη πως θεωρεί ότι ο “Καζαντζίδης έκανε κατάχρηση στον πόνο και την αδικία”. Και αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει “πόλεμος” ανάμεσα στους καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα η δήλωσή της ήταν η εξής: “Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία”.

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν σε αυτές τις δηλώσεις. Η σύζυγος του, πάντως, Βάσω Καζαντζίδη μιλώντας στην Espresso, έκανε μια λακωνική δήλωση: “Δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν ο σύζυγός μου και τι έκανε”.

Ωστόσο, οργισμένη είναι η θέση της Καίτης Γκρέυ, που το όνομά της είχε συνδεθεί με τον Στέλιο Καζαντζίδη. “Ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούργιες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Την Πάολα δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω ακούσει πώς τραγουδά ζωντανά σε μαγαζί. Όμως την άκουσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν μου είπε τίποτα”.

Η Καίτη Γκρέυ μάλιστα, ανέφερε για τον Καζαντζίδη: “τραγουδούσε για τους ξενιτεμένους, όπως κι εγώ κι άλλοι καλλιτέχνες, και δεν το κάναμε για εκμετάλλευση. Τότε υπήρχε μεγάλο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων, σε Γερμανία, Αμερική και Αυστραλία και όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί εμπνέονταν από αυτά τα ζητήματα”.

Read More

And More