Οριστικός χωρισμός έξι μήνες μετά την επανασύνδεση, για διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Μπορεί να προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα σύννεφα στο γάμο τυς, αλλά όπως φαίνεται το γνωστό ζευγάρι μετά την επανασύνδεση (που κράτησε έξι μήνες) αποφάσισε να προχωρήσει σε οριστικό χωρισμό. Ο λόγος για τον σεναριογράφο Δημήτρη Αποστόλου και την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Μάγδα Πένσου.

Το πρώην πια ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2007 στο Παρίσι και έχει αποκτήσει μαζί δυο αγόρια, τον Πάρη και τον Απόλλωνα που είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Όλα στη ζωή τους έμοιαζαν να κυλούν αρμονικά, αλλά σύμφωνα με την Real Life και άνθρωπο από το περιβάλλον τους, η αλλαγή στην καθημερινότητά τους και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν έφεραν εντάσεις. Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να χωρίσουν και να μείνουν για λίγο σε διαφορετικά σπίτια. Η Μάγδα Πένσου βρέθηκε με τα παιδιά της στο πατρικό της στη Βέροια και ο Δημήτρης αποστόλου ταξίδεψε σε Κύπρο και Παρίσι.

Έχοντας ηρεμήσει και κατασταλάξει και οι δυο, τον Οκτώβρη αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Για έξι μήνες έμειναν μαζί, αλλά τελικά αποφάσισαν πως ο γάμος τους δεν μπορεί τελικά να σωθεί…

Κράτα το

Read More

And More