Oscar 2016: Ο μικρότερος παρουσιαστής της βραδιάς που κέρδισε τις εντυπώσεις! Φωτογραφίες

Ο Jacob Tremblay είναι η νέα “αποκάλυψη” του Hollywood. Είναι μόλις 9 ετών και παίζει καταπληκτικά στην ταινία “Room”. Τον απολαύσαμε στην 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ αφού έδωσε ένα από τα χρυσά αγαλματίδια. Μαζί με τον Abraham Attah παρουσίασαν και βράβευσαν στην κατηγορία Best Live Action Short Film το “Stutterer”. Ο μικρός κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και σίγουρα αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Πριν αναφέρουμε τους λόγους, θυμήσου τη συνέντευξη που έδωσε στην Ellen DeGeneres λίγο πριν τα Όσκαρ όπου μιλούσε για την γνωριμία του με τον Leonardo DiCaprio.

Όσον αφορά τους λόγους που τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο κατά τη βραδιά των Όσκαρ…

1. Ήταν απίστευτα κομψός μέσα στο κουστούμι του. Ένας gentleman ετών 9!

2. Ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία με τους γονείς του και μπορούμε πραγματικά να καταλάβουμε από που πήρε την ομορφιά. Να σημειώσουμε εδώ ότι έχει χιλιάδες followers και στο βιογραφικό στο προφίλ του γράφει τα εξής: “Actor. Lego Enthusiast. Star Wars Fanatic. My Mom and Dad monitor all my posts!”

3. Η απίστευτη απάντηση που έδωσε στον Ryan Seacrest.

4. Χρειάστηκε μία μικρή βοήθεια για να καταφέρει να φτάσει το μικρόφωνο και να ανακοινώσει τον νικητή.

5. Έκανε high five με την συμπρωταγωνίστριά του στο “Room”, Brie Larson όταν ανακοινώθηκε η νίκη της στην κατηγορία για την καλύτερη ηθοποιό. Εκείνη τον ευχαρίστησε παραλαμβάνοντας το βραβείο, ενώ δεν παρέλειψαν να βγάλουν και ανανηστικές selfies.

6. Έφερε σε αυτή τη λαμπερή βραδιά την παιδικότητα που της έλειπε! Αρχικά με τον ενθουσιασμό του για το πόσο πιο huge ήταν σε σχέση με αυτό που είχε στο μυαλό του. Κι έπειτα με τον ενθουσιασμό που έδειξε όταν βγήκανσ τη σκηνή οι ήρωες του Star Wars. Άλλωστε είναι θαυμαστής της σειράς!

Read More

And More