Όσκαρ 2016: Μέλος της Ακαδημίας τα “χώνει” σε DiCaprio και Blanchett – “Δεν αξίζουν το Όσκαρ”

“Χαστούκι” για τον Leonardo DiCaprio και την Cate Blanchett η ανώνυμη συνέντευξη που έδωσε ένα από τα 458 Μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου που ψήφισαν για τα Oscars 2016. Η πηγή του Hollywood Reporter θέλησε να μείνει ανώνυμη, αλλά αποκάλυψε πως στην ψηφοφορία ο Leonardo DiCaprio με το Revenant (Επιστροφή) και η Cate Blanchett με το Carol δεν έχουν ελπίδες για να είναι μέσα στους νικητές.

Τι κι αν οι δυο ηθοποιοί είναι τα φαβορί για το Όσκαρ Α’ Αντρικού και Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου αντίστοιχα -έχουν ήδη κερδίσει βραβείο Bafta σε αυτές τις κατηγορίες- η αποκάλυψη ενός εκ των μελών της Ακαδημίας τους έκανε να ανησυχήσουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το εν λόγω μέλος της επιτροπής δεν ψήφισε κανέναν από τους δυο ηθοποιούς αναφέροντας: “Ο Leonardo DiCaprio δεν αξίζει Oscar. Η ερμηνεία του είναι αστεία. Όλη η καμπάνια γύρω από την ταινία βασίζεται στο πόσο δύσκολο ήταν για αυτόν να γυρίσει την ταινία. Κουράστηκα να ακούω τέτοια, εξάλλου γι’ αυτό πληρώνεται. Όσο για το αν δεν έχει κερδίσει ως τώρα το Όσκαρ; Είναι νέος ακόμη, έχει χρόνο μπροστά του”

Όσο για την Cate Blanchett… η ίδια πηγή αναφέρει: “Το “Carol” έχει να κάνει περισσότερο με τα ρούχα παρά με την υποκριτική”.


Το TLIFE θα σου μεταδώσει ζωντανά την Κυριακή όλα όσα γίνονται στο Dolby Theatre. Μείνε συντονισμένη για να μάθεις τους μεγάλους νικητές, την αντίδραση όσων “έχασαν”, τα ευτράπελα αλλά και όσα γίνονται στα παρασκήνια της μεγάλης γιορτής του κινηματογράφου.

Read More

And More