Όσκαρ 2017: Η φωτογράφιση του Vanity Fair που έγινε παράδοση! Τα καλύτερα πορτρέτα της βραδιάς

Βραβεία Όσκαρ χωρίς πορτρέτα από το περιοδικό Vanity Fair δεν γίνεται! Η παράδοση ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια όταν το αγαπημένο περιοδικό αποφάσισε να απαθανατίζει τους πρωταγωνιστές της βραδιάς των Oscar με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Λίγο μετά την παρέλασή τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre και πριν αρχίσουν να ξεφαντώνουν στα καθιερωμένα πάρτι.

Αυτό έγινε και στην 89η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ με τους διάσημους σταρ να ποζάρουν στον φακό του Mark Seliger.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλους τους νικητές

Τα πορτραίτα, για τέταρτη συνεχή χρονιά, έγιναν κατά τη διάρκεια του λαμπερού Vanity Fair Oscar Party.


Sofia Vergara και Joe Mangannello


Katy Perry


John Hamm


Thandie Newton


James Corden


Tom Ford


Jennifer Aniston και Justin Theroux

Αυτές οι φωτογραφίες ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες λήψεις τους και θυμόμαστε από πέρυσι την τρυφερή αλλά και σέξι πόζα της Jessica Biel με τον Justin Timberlake και την αέρινη της Lady Gaga.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να θυμηθείς αυτά του 2016

Από την περασμένη χρονιά δεν θα ξεχάσουμε αυτή της Lupita Nyong’o με το χρυσό αγαλματίδιο ανά χείρας και την Jennifer Aniston με τον σημερινό σύζυγό της Justin Theroux.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να θυμηθείς αυτά του 2015

Παρακάτω θα δεις μερικά από τα εντυπωσιακά πορτραίτα της φετινής απονομής των βραβείων Όσκαρ. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στον λογαριασμό του Seliger ή του περιοδικού, στο instagram.

Read More

And More