Όταν η Δούκισσα συνάντησε τον “βασιλιά του Android”

Η Δούκισσα Νομικού είναι το πρόσωπο της νέας σειράς smartphones Huawei Mate 10 series. Μία κορυφαία τηλεοπτική προσωπικότητα δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από τις κορυφαίες συσκευές και στην περίπτωση της Huawei και της Δούκισσας η έλξη ήταν αμοιβαία: από τη μία ένας πολυβραβευμένος κατασκευαστής smartphones με παγκόσμια καταξίωση και από την άλλη μία πανέμορφη γυναίκα με μοναδικό στυλ και ασυναγώνιστη αίσθηση του γούστου – ένας απόλυτα πετυχημένος συνδυασμός που θα συζητηθεί.

Η Δούκισσα είναι πολλά περισσότερα από μία απλή πρέσβειρα των Huawei Mate 10 series. Δυναμική και πολυπράγμων, δημιουργική και συνάμα ικανή να εναλλάσσεται μεταξύ πολλαπλών ρόλων στην καθημερινότητά της, αναζητά συσκευές ικανές να ανταποκριθούν στους ταχύτατους ρυθμούς ζωής της, να κατανοήσουν τις ανάγκες της και να προσαρμοστούν σε αυτές.

Για όλα αυτά ακριβώς τα νέα Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 lite εντυπωσίασαν από την πρώτη στιγμή τη Δούκισσα. Το μοντέρνο design πλαισιώνεται από την ασυναγώνιστη ποιότητα και τη στιβαρότητα στην κατασκευή, δημιουργώντας ένα εκπληκτικής αισθητικής αποτέλεσμα. Όσο για την ισχύ και τις δυνατότητές τους; Άνθρωπος της τεχνολογίας, που αρέσκεται να δοκιμάζει και να μαθαίνει καινούρια πράγματα, η Δούκισσα εκτίμησε εξ αρχής την ευκολία στη χρήση τους, καθώς για πρώτη φορά δεν χρειάστηκε να προσαρμοστεί η ίδια σε μία συσκευή αλλά συνέβη το αντίστροφο.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το Huawei Mate 10 Pro, η Δούκισσα διαπίστωσε αμέσως γιατί αποκαλείται ο “βασιλιάς του Android”. Μία ευφυής συσκευή, εφόσον περιέχει τον 1ο Kirin επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης, που ελέγχει με έξυπνο τρόπο κάθε λειτουργία της συσκευής επηρεάζοντας με αυτό τον τρόπο και κάθε φάσμα της καθημερινότητας του χρήστη. Από την έξυπνη διαχείριση ενέργειας και την αυξημένη αυτονομία, μέχρι την εκθαμβωτική οθόνη FullView και τις επαγγελματικές λήψεις της διπλής κάμερας των 12+20 MP. Το Huawei Mate 10 Pro είναι η εξυπνότερη συσκευή που είχε ποτέ η Δούκισσα, το πρώτο της πραγματικά intelligent machine, ένας αληθινός βασιλιάς.

Δεν είναι όμως μόνο οι συσκευές. Η Δούκισσα είδε στη Huawei ένα κορυφαίο brand, έναν κατασκευαστή ικανό να της εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, τόσο ως προς την αξιοπιστία του λογισμικού και την ασφάλεια των δεδομένων της, όσο και ως προς την ποιότητα κατασκευής των συσκευών. Μία εταιρεία που αποδεδειγμένα επενδύει σταθερά εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις καινοτόμες τεχνολογίες, στο design και την υψηλή αισθητική, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο τη Δούκισσα, όσο και κάθε σύγχρονο άνθρωπο, προσωπικά και επαγγελματικά.

Τα νέα Huawei Mate 10 series είναι εδώ και υπόσχονται να αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Ο απόλυτος συνδυασμός κορυφαίου design και άρτιων τεχνικών χαρακτηριστικών. Κάτι παραπάνω από απλά smartphones. Πραγματικά intelligent machines. Αληθινά status symbols.

Read More

And More