Όταν η Πάολα τραγούδησε Σάκη Ρουβά! Βίντεο

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα συμπράττουν στο Κέντρο Αθηνών απογειώνοντας την Αθήνα με τις επιτυχίες και τη σπάνια σκηνική τους παρουσία στο πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα με γενικό concept #Stardome!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια μαζί με το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, την Τάμτα, ξεσηκώνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης! Συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αντώνης Ντόμινος και η Κασσιανή!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εδώ και πολλούς μήνες! Από νωρίς πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Κέντρο Αθηνών διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη ρυθμό, κέφι, ενέργεια!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, απογείωσε το κατάμεστο Κέντρο Αθηνών με τις διαχρονικές του επιτυχίες, τη σπάνια δύναμη της σκηνικής του παρουσίας και τις μουσικές εκπλήξεις ανατρέποντας για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να βιαβάσεις τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο TLIFE

Η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια, Πάολα, ξεσήκωσε το φανατικό κοινό της στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της ερμηνεύοντας για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα μεγάλη της επιτυχία “Θυμός”.

Συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους -έχει γράψει τη μουσική- στην πιο συγκλονιστική ερμηνεία της χρονιάς. Έρχεται σύντομα οπτικοποιημένο με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου αλλά οι θαμώνες του μαγαζιού το απολαμβάνουν σε μία εντυπωσιακή live performance.

Η Τάμτα, το λαμπερό fashion icon, με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις χάρισε ξεχωριστές στιγμές με τραγούδια της κι εμπνευσμένες διασκευές.

Ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Κουφός με τα χορευτικά super hits ανέβασε τη διάθεση στα ύψη, ενώ το νέο ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής, Τάνια Μπρεάζου, ενθουσίασε με τις ερμηνείες της επί σκηνής!

Ο ξεχωριστός Αντώνης Ντόμινος με το μουσικοθεατρικό performance του και η Κασσιανή με τις σπάνιες φωνητικές ικανότητες απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Οι συμπράξεις των καλλιτεχνών στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών κέρδισαν τις εντυπώσεις με αποκορύφωμα της βραδιάς το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Πάολα για πρώτη φορά που προσέφερε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η λαϊκή ερμηνεύτρια τραγούδησε μαζί με τον Σάκη μία από τις επιτυχίες ξεσηκώνοντας τους θαμώνες. Θα δεις ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε στο The S Fan Club και αποσπάσει ήδη ρεκόρ views.

Το Κέντρο Αθηνών αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα. Φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

Η πολυμελής εξειδικευμένη δημιουργική ομάδα συνεργατών που υπογράφει το live show που παρουσιάζεται:

Σκηνοθετική επιμέλεια Σάκη Ρουβά: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Σκηνοθετική επιμέλεια Πάολας: Κωνσταντίνος Ρήγος
Σκηνοθετική επιμέλεια Τάμτας: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Καλλιτεχνικός σύμβουλος : Θοδωρής Σπάθης
Μουσική Επιμέλεια Τόνυ Κονταξάκης & Γιώργος Νάτσιος
Χορογραφίες: Chali Jennings
Light Designer: Σπύρος Κουρκουμέλης
Audio Designer: Ηλίας Σεργόπουλος
Sound Engineering: Ηλίας Σεργόπουλος & Γιώργος Μαθιέλης

Read More

And More