Παίκτρια ελληνικού reality έγινε tattoo artist!

Είναι πλέον από τις πιο γνωστές tattoo artists αφού έχει “διακοσμήσει” με τα τατουάζ της τα σώματα αρκετών γνωστών ονομάτων της showbiz. Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χρηστίδου, Αλέξανδρος Παρθένης, Σοφία Αλιμπέρτη, Εύη Δρούτσα είναι λίγα μόνο από τα πρόσωπα που έχουν εμπιστευτεί το ταλέντο της. Την Ρεβέκκα Γιαννοπούλου όμως την γνωρίσαμε μέσα από ένα από τα πρώτα reality της ιδιωτικής τηλεόρασης. Είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά και το χαμόγελό της μέσα από το “Bar”, το 2002. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τηλεοπτικές εκπομπές και μάλιστα σε σημαντικές θέσεις, όπως αυτή της βοηθού παραγωγού.

Ωστόσο, άφησε πίσω τις πολύχρονες σπουδές που έκανε στην Ελβετία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και σήμερα έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις καλύτερες μακιγιέρ και tattoo artist. Η Ρεβέκκα θα σταθεί με το ταλέντο της στο πλευρό των οικονομικά ασθενέστερων γυναικών που βγήκαν νικήτριες από τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Θα “χτυπήσει” δωρεάν ιατρικό τατουάζ, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, σε γυναίκες που δεν έχουν χρήματα να αποκαταστήσουν το στήθος τους.

“Προτεραιότητά μου είναι να δώσω χαρά και αισιοδοξία σε όλες αυτές τις γυναίκες που, από τη μία, ήρθαν αντιμέτωπες με τον εφιάλτη του καρκίνου και νίκησαν και, από την άλλη, δεν έχουν, οικονομικά , τον τρόπο να αποκαταστήσουν πλήρως τη χειρουργημένη εικόνα τους”, λέει η ίδια στην εφημερίδα.

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, δυο μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, στο studio της στη Γλυφάδα. “Όλη η μέρα θα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες αυτές . Θα ξεκινήσω νωρίς το πρωί και θα κρατήσει όσο με πάει”, εξηγεί η tattoo artist.

Read More

And More