Παναγιώτα Βλαντή: Στηρίζει τον Δάνη Κατρανίδη σε κάθε του βήμα!

Πρεμιέρα με την παράσταση “Αστροφεγγιά” στο θέατρο Χώρα έκανε ο Δάνης Κατρανίδης και από κοντά του δεν έλειπαν φίλοι, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η Παναγιώτα Βλαντή.

Η γνωστή ηθοποιός που έκανε come back στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του Alpha “Αστέρας Ραχούλας” και πρωταγωνιστεί στο θέατρο με τον Ορέστη Τζιόβα, βρέθηκε από τους πρώτους στην πρεμιέρα της παράστασης του καλού της φίλου.

Ο Δάνης και η Παναγιώτα γνωρίζονται εδώ και χρόνια, έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί στο θέατρο και για ένα διάστημα ήταν αχώριστοι. Πολλοί έλεγαν πως ήταν και ζευγάρι, με τους δυο τους να κρατούν ακόμη και σήμερα σιωπή στα προσωπικά τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, πάντως, η Παναγιώτα αν και αποφεύγει συνήθως να μιλά για τα προσωπικά της, αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο ενός παιδιού… πάντα κάτω από κατάλληλες συνθήκες. “Κατ΄ αρχάς θέλω να κάνω παιδί, αλλά όχι με τον οποιοδήποτε. Για να μην έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια προφανώς κάτι έλειπε. Δεν ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που θα αγχωθούν να γίνουν μητέρες και θα κάνουν παιδί με τον οποιονδήποτε. Αυτό δεν το θέλω σε καμία περίπτωση και δεν θα το επιτρέψω στον εαυτό μου. Είμαι το παιδί ενός μεγάλου έρωτα, οπότε έχω μεγαλώσει κάπως έτσι μέσα στην οικογένεια μου. Θα μου ήταν δύσκολο έως κι αδιανόητο, επομένως, να κάνω έναν γάμο απλά για να ντυθώ νύφη και να πω ότι παντρεύτηκα. Με τίποτα, αυτό το έργο ζωής δεν είναι για μένα”.

Read More

And More