Παναγιώτης Μπουγιούρης – Κλέλια Μενελάου: Πρόταση γάμου στο Παρίσι;

Full ερωτευμένος είναι εδώ και 1,5 περίπου χρόνο ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της Κλέλιας Μενελάου. Η όμορφη ξανθιά είναι μπαλαρίνα της Λυρικής Σκηνής.

Ο Παναγιώτης μαζί την Κύπρια σύντροφό του έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση του αλλά συχνά τους βλέπουμε να κάνουν μαζί δημόσιες εμφανίσεις.

Η γνωριμία τους έγινε στη Μεγαλόνησο όπου ο Παναγιώτης βρισκόταν για τη σειρά “Όρκος Σιωπής”. Ο ηθοποιός πάντα κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα και αυτό επδιώκει και τώρα. Η σχέση τους έγινε περισσότεραο γνωστή όταν η Κλέλια μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο instagram.

O ίδιος μίλησε για αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Γρηγόρη Αρναούτογλου εξηγώντας πως δεν έχει αλλάξει η στάση του να μη μιλάει για τα προσωπικά του και πως δεν ανέβασε εκείνος τη φωτογραφία. Ωστόσο, σε επόμενη ερώτηση του παρουσιαστή του The 2Night Show είπε: “Μην το ματιάσουμε. Δεν θα είχα αντίρρηση να κάνω οικογένεια αλλά δεν το επιδιώκω κιόλας”.

Η σχέση του ζευγαριού φαίνεται πως έχει περάσει στο επόμενο στάδιο. Η Κλέλια στις τελευταίες εμφανίσεις της έχει στο δαχτυλό της ένα μονόπετρο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί. H φωτογραφία της όμορφης μπαλαρίνας στη σελίδα της στο facebook με φόντο τον Πύργο του Άιφελ από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι μάλλον δεν ήταν καθόλου τυχαία…

Read More

And More