Πανελλήνιες 2016: Το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά στους μαθητές και η φωτογραφία της στο Instagram!

Οι πανελλήνιες εξετάσεις ξεκίνησαν σήμερα με Έκθεση και θέμα για τη φιλία και τα social media και ήδη οι μαθητές μπαίνουν στην κούρσα για τη φετινή προσπάθεια και στόχο τις σχολές που επιθυμούν. Και φυσικά στο πλευρό τους είναι οι γονείς, οι δάσκαλοι, αλλά και πολλοί αγαπημένοι τους επώνυμοι που τους στέλνουν θετική ενέργεια μέσα από instagram.

Ανάμεσά τους και η Ρούλα Κορομηλά, που έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις: “Καλή επιτυχία σε όλα τα νέα παιδιά που από αύριο (σ.σ. Δευτέρα) μπαίνουν σε εξεταστική περίοδο. Δύναμη, ψυχραιμία και focus στο στόχο σας (συνιστώ οι γονείς να επιβραβεύουν την προσπάθεια των παιδιών ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα). Χωρίς άγχος, φωνές και επιπρόσθετη πίεση…”.


Ενώ, λίγο αργότερα με μια δώσει χιούμορ ανέβασε και μια φωτογραφία της από τον “Πρωινό Καφέ”, όταν είχε ντυθεί μαθήτρια με μπλε ποδιά και κοτσιδάκια στα μαλλιά. “Υπήρξα και εγώ μαθήτρια, άτακτη μεν, επιμελής δε …κύριε κύριε να πω… (παίζει τώρα αυτό άραγε;) καλό βράδυ και καλό διάβασμα!”

Read More

And More