Πανικός με την Adele! Sold out οι συναυλίες της στην Αμερική – Σε μια ώρα πούλησε 750.000 εισιτήρια!

Και η mania για την Adele συνεχίζεται. Η διάσημη τραγουδίστρια μετά την τεράστια επιτυχία του “Hello!” ανακοίνωσε την περιοδεία της στην Αμερική και έγινε χαμός. Η περιοδεία της θα διαρκέσει 56 ημέρες και τα εισιτήρια για τις συναυλίες της πουλήθηκαν σε χρόνο dt.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, μέσα στα πρώτα λεπτά που άνοιξε η εφαρμογή για online αγορά, πουλήθηκαν περισσότερα από 100.000 εισιτήρια. Και μέσα σε μια ώρα οι συναυλίες της έγιναν sold out και πουλήθηκαν 750,000 εισιτήρια στο σύνολό τους. Αν αναρωτιέσαι για την τιμή τους να σε ενημερώσω ότι κυμαίνονται από 23 μέχρι 70 λίρες… ενώ δεν έλειψαν και οι επιτήδειοι που πήραν εισιτήρια και τα πούλησαν παράνομα μέχρι και 6.000 λίρες τα δυο.

Ωστόσο, υπάρχουν και θαυμαστές που δεν κατόρθωσαν να πάρουν εισιτήριο και είναι έξαλλοι. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης απαντώντας στα σχόλια όσων δεν κατάφεραν να κάνουν online κράτηση, ανέφεραν πως πρώτη φορά αντιμετώπισαν κάτι τέτοιο. Και δεν είχαν δει να εξαντλούνται τόσο γρήγορα τα εισιτήρια και να υπάρχει καλλιτέχνης για του οποίου τις συναυλίες δήλωσαν ενδιαφέρον πάνω από δέκα εκατομμύρια άνθρωποι.

Read More

And More