Πάνος Ιωαννίδης: H σέξι φωτογράφηση του MasterChef που συζητήθηκε

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο γνωστός chef της ελληνικής τηλεόρασης, παραχώρησε μια αποκαλυπική συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πιο sexy από ποτέ. Ωστόσο ο ίδιος, όπως δήλωσε, δεν αποδέχεται τον τίτλο του «sex symbol».

«Δεν με θεωρώ sexy, ούτε πάρα πολύ όμορφο. Δεν λέω ότι είμαι άσχημος, αλλά σίγουρα δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Έχω μία απλή εξωτερική εμφάνιση. Δεν είμαι νάρκισσος, ούτε πιστεύω ότι είμαι κάτι σπουδαίο εξωτερικά – γιατί δεν είμαι!», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, απαντώντας στην ερώτηση εάν αποφεύγει το γάμο συνειδητά, απάντησε: «Πάντα έκανα μακροχρόνιες σχέσεις. Από δύο, μέχρι οκτώ χρόνια. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, δεν μου αρέσουν οι επιπολαιότητες. Ωστόσο, ποτέ δεν έγινε μέσα μου αυτό το “κλικ” για να παντρευτώ.»

Σε ποια περίπτωση θα σκεφτόταν το γάμο; «Δεν θα σου μιλήσω για την εξωτερική εμφάνιση, αλλά για το βασικότερο για μένα, που είναι ο χαρακτήρας. Για να βρω, λοιπόν, τη σύντροφο με την οποία θα θελήσω να κάνω οικογένεια και να κρατήσει αυτό, θα πρέπει να μου εμπνεύσει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη. Να είναι δίπλα μου, να με στηρίζει, να μην υπάρχει ανταγωνισμός, να είναι εκεί σε όλα. Χωρίς, όμως, να χάνονται οι ρόλοι και η γυναίκα να γίνεται ο «άντρας» της σχέσης. Γιατί πολλές γυναίκες σήμερα κάνουν αυτό το λάθος και οι σχέσεις γκρεμίζονται -οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί.»

Read More

And More