Πάνος Ιωαννίδης – Σωτήρης Κοντιζάς: Οι δυο κριτές του MasterChef που “τρέλαναν” το twitter!

Το MasterChef στο Star ξεκίνησε και ήδη οι τρεις κριτές έχουν αρχίσει να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος –ως ο πιο παλιός της παρέας- διαθέτει την τηλεοπτική εμπειρία και την μεγαλύτερη άνεση στο φακό. Ωστόσο η αποκάλυψη είναι οι άλλοι δυο chef: ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Ελληνο -Ιάπωνας Σωτήρης Κοντιζάς που τρέλαναν το γυναικείο πληθυσμό.

Και οι τρεις είναι σεφ καταξιωμένοι στο χώρο τους, αλλά τα δυο new entry στην τηλεόραση είναι αυτά που ξεχώρισαν…

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί ένα κράμα Δύσης και Ανατολής. Γεννημένος από μητέρα Ιαπωνέζα και πατέρα Έλληνα, μεγαλωμένος στην Αθήνα, με γεύσεις και κουλτούρα όμως από την μακρινή Ιαπωνία, ήταν αδύνατο να ξεφύγει από έναν δρόμο γεμάτο ανατροπές, πειραματισμούς και δημιουργία και το 2016 ανακηρύχτηκε ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος Σεφ σε διεθνή διαγωνισμό.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι 42 χρόνων και από μικρός ασχολείται με τη μαγειρική και λατρεύει το food styling. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και τη Βενετία και εργάστηκε στο Μιλάνο, τη Σαρδηνία και τη Λίμνη Κόμο κοντά σε διακεκριμένους σεφ. Και για 15 χρόνια εργάστηκε στη βασιλική πρεσβεία της Δανίας στην Ελλάδα.

Δες τα καλύτερα Tweets για τους κριτές του MasterChef:

Read More

And More