Πάνος Καλίδης: Το πρώτο μήνυμα της γυναίκας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του!

Ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε την Πέμπτη ο Πάνος Καλίδης και ακόμη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο γνωστός τραγουδιστής που όπως φαίνεται δεν τράβηξε καλά το χειρόφρενο του μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμά όταν βγει έξω, αυτό να τον παρασύρει και να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Μετά τις πρώτες δύσκολες ώρες, ο Πάνος Καλιδης ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο, και μέσα από το νοσοκομείο Metropolitan, που βρίσκονται, η γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του, έγραψε στο Instagram ένα μήνυμα για να ευχαριστήσει όλους τους φίλους της οικογένειας που βρέθηκαν στο πλευρό τους για να τους στηρίξουν.

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπαράσταση και για όλα αυτά τα μηνύματα και τηλέφωνα αγάπης… Είχαμε την Παναγιά κοντά μας και αποφύγαμε τα χειρότερα δόξα τω Θεώ, αν όλα πάνε καλά σήμερα θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Να είστε όλοι καλά και υγεία παιδιά… μόνο υγεία!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Λεάνα Μάρκογλου.

Read More

And More