Πάνος Καλλίτσης – Έλενα Χριστοπούλου: Χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι

Μετά από 6 χρόνια γάμου η Έλενα Χριστοπούλου και ο γνωστός hair stylist Πάνος Καλλίτσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE αποφάσισαν από κοινού ότι είναι καλύτερα και για τους δυο να χωρίσουν.

Η Έλενα που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη γνωστή κολεξιόν ρούχων Eclectic Soiree, και γνωστός hair stylist και make up artist, γνωρίστηκαν μέσω της παρότρυνσης μια κοινής τους γνωστής που θεώρησε πως θα ταιριάξουν κι έτσι κι έγινε. Γνωρίστηκαν και ταίριαξαν, μέχρι που ένα σοκαριστικό γεγονός τάραξε τη σχέση τους.

Η Έλενα, έχει πει στο περιοδικό People για τη γνωριμία της με τον Πάνο το 2015 : “Δεν γνωριζόμασταν καν με τον Πάνο τότε. Κάποια στιγμή βγήκαμε μαζί με μεγάλη παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, το ταλαιπωρήσαμε λίγο, υπήρξε πολύ πιπέρι πριν, αλλά καταλήξαμε μαζί. Ήταν meant to be”.

Δυστυχώς το ζευγάρι δεν άντεξε το τραγικό συμβάν που συνέβη, πέρσι τον Ιούνιο. Ο Πάνος Καλλίτης δέχθηκε επίθεση από ένοπλο στην πυλωτή του σπιτιού, ο οποίος τον πυροβόλησε και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομεία ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε και η Έλενα.

Το σοκ που υπέστησαν και οι δυο, ήταν μεγάλο και από τότε άρχισαν τα μαύρα σύννεφα για τη σχέση τους. Δυστυχώς το γεγονός τους κούρασε και τους απομάκρυνε με αποτέλεσμα να χωρίσουν και εδώ και λίγους μήνες να ζουν χωριστά.

Read More

And More