Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μυστικός αρραβώνας στην Αμερική;

Πριν τρεις μήνες περίπου ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για Αμερική. Ο Πάνος Βλάχος και η αγαπημένη του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχουν κάνει καινούργια αρχή, ενώ άρθρωπος απο το περιβάλλον τους, αναφέρει πως έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “You”, οι επαγγελματικές δραστηριότητες των δύο ηθοποιών είναι πολλές, αφού δεν έφυγαν από την Ελλάδα χωρίς στόχο, είχαν προετοιμάσει το έδαφος για να μετακομίσουν και είχαν ενημερωθεί για τα εκεί καλλιτεχνικά δρώμενα από Έλληνες συναδέλφους τους. Παρακολουθούν σεμινάρια υποκριτικής και πρόσφατα απέκτησαν παραγωγό στο Λος Άντζελες, νοίκιασαν σπίτι στην Καλιφόρνια, ενώ μετά από συμμετοχή που έκαναν σε διάφορα κάστινγκ θα πάρουν μέρος σε σίριαλ στην αμερικανική τηλεόραση.

Όσο για τον έρωτά τους; “Μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, ενώ λένε ότι πολύ σύντομα εκείνος θα το πάρει το κορίτσι και θα βάλουν βέρα αν και άλλοι υποστηρίζουν ότι ήδη την έχουν βάλει”, μεταφέρει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού…

Την ίδια στιγμή, ο Χάρης και η Βάσω της τηλεοπτικής “Μουρμούρας” στον ALPHA, ανανέωσαν τη Visa τους, ώστε να παραμείνουν εκεί για τα επόμενα 3 χρόνια!

Διάβασε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί!

Read More

And More