Παντελής Παντελίδης: Ένα χρόνο πριν το θάνατό του, προσέφερε… ελπίδα για ζωή

Κι όμως αυτή είναι η τραγική ειρωνεία της μοίρας. Ο Παντελής Παντελίδης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 33 του χρόνια, ένα χρόνο πριν το θάνατό του προσέφερε με τον εθελοντισμό του, ελπίδα για ζωή. Ο γνωστός τραγουδιστής που κρατούσε χαμηλό προφίλ στη ζωή του και βοηθούσε τον κόσμο με όποιο τρόπο μπορούσε, είχε φροντίσει να δώσει το καλό παράδειγμα σε όλους… και να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις.

Μετά την είδηση του θανάτου του, γνωστή μαιευτική κλινική ανέβασε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Παντελή, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

“Η Κλινική ΡΕΑ θρηνεί για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ο νεαρός τραγουδιστής που τόσο άδικα έχασε σήμερα το πρωί (σ.σ. την Πέμπτη) τη ζωή του, πριν από ένα χρόνο προσέφερε με τον εθελοντισμό του, ελπίδα για ζωή. Ο Παντελής Παντελίδης υπήρξε από τους πρώτους ανθρώπους, που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια εξεύρεσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών, δίνοντας το παράδειγμα σε χιλιάδες συνανθρώπους να ακολουθήσουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια. Όλοι οι άνθρωποι της Κλινικής ΡΕΑ πενθούν για τον τόσο άδικο χαμό του”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Η Κλινική ΡΕΑ θρηνεί για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ο νεαρός τραγουδιστής που τόσο άδικα έχασε σήμερα το πρωί τη ζ…

Δημοσιεύτηκε από ΡΕΑ Μαιευτικη Γυναικολογικη Κλινικη στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Read More

And More