Παντελής Παντελίδης: Ένας χρόνος από το θάνατό του και οι φίλοι του δεν τον ξεχνούν

Ένας χρόνος πλησιάζει από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και όλοι όσοι τον γνώριζαν είτε προσωπικά, είτε μέσα από το τραγούδια του δεν τον ξεχνούν. Ο τάφος του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης γεμίζει καθημερινά με λουλούδια, αρκουδάκια και μηνύματα αγάπης για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή…

Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή στις 18 Φλεβάρη του 2016, μια μέρα πριν την πρεμιέρα του με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη στο Teatro. Επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο με την παρέα του: την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου είχε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που του στοίχισε τη ζωή και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.

Σήμερα Κυριακή σχεδόν ένα χρόνο μετά το τροχαίο η οικογένειά του κάνει το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνας Ν.Ιωνιας. Μέσα από τα social media, Μάλιστα, ο αδελφός του Παντελή, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης κάλεσε όλους τους φίλους της οικογένειας στο ετήσιο μνημόσυνο.

“Προς ενημέρωση όλου του κοινού το ετήσιο μνημόσυνο του ΠΑΝΤΕΛΟΥ θα γίνει την Κυριακή 12 του μήνα στις 9 :30 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνας Ν.Ιωνιας!!! Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε !!!!P.q”, έγραψε στο Facebook ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Μετά το μνημόσυνο, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα επισκεφτεί τον τάφο του που έχει πλημμυρίσει με κεριά, λουλούδια, δώρα και μηνύματα αφιερωμένα στην μνήμη του τραγουδιστή.

Read More

And More