Παντελής Παντελίδης: Γνωστή τραγουδίστρια τα “χώνει” σε όσους μίλησαν για το θάνατό του – “Η θλίψη θέλει σιωπή”

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν φίλος της και ο χαμός του της στοίχισε πολύ… Εκείνη, όμως, αποφεύγει να μιλήσει δημόσια για τον ξαφνικό θάνατό του που την σόκαρε. Εκνευρίζεται, μάλιστα, με όσους έσπευσαν να μιλήσουν για αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

“Ο Παντελής ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο, αλλά εκτός από αυτό ήταν και φίλος, είναι ένα κομμάτι που δεν θέλω να αγγίξω”, αποκάλυψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας στο περιοδικό “Υου” και τον Γιώργο Μπέζα και συμπλήρωσε: “Θεωρώ ότι σε τέτοια ζητήματα πρέπει να σεβόμαστε τον πόνο και την απώλεια. Και πάντα ο πόνος και η θλίψη σου δημιουργούν μια σιωπή. Εμένα τουλάχιστον δεν μου βγαίνει να πω κάτι σε παρόμοιες περιπτώσεις. Είναι κάτι που ακόμη είναι νωπό και θέλει το χρόνο του”.

Τέλος, στην ερώτηση πως διαχειρίζεται εκείνη τις απώλειες αγαπημένων προσώπων ανέφερε: “Θυμάμαι στα 16 χρόνια μου έχασα την γιαγιά μου και επειδή δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε μου στοίχισε αυτό στην υγεία μου και έχασα πολλά κιλά. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να ξεσπά, να θρηνεί και να βιώσει την απώλεια από όλες τις πλευρές. Αλλιώς δεν μπορεί να τις ξεπεράσει”.

Διάβασε περισσότερα στο “You” που κυκλοφορεί!

Read More

And More