Παντελής Παντελίδης: Η εικόνα της Παναγίας που άφησαν στο σημείο του θανάτου του

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας. Στο λόφο όπου αναποδογύρισε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη, έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να αφήσει λουλούδια και κεριά. Εκεί υπάρχει και η εικόνα της Παναγίας, που κάποιος φανατικός θαυμαστής άφησε κοντά στα συντρίμμια.

“Μουδιασμένοι” όσοι βρέθηκαν στο σημείο, δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, που “έσκασε” σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο στη συμβολή της Βουλιαγμένης με τη Θράκης. Ο Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης. Όλα δείχνουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο.

Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο όπου ο δρόμος στρίβει για να μπει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι μπάρες μπήκαν μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν βαρύτατα το τραγουδιστή, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 33 του μόλις χρόνια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More