Παντελής Παντελίδης: Σήμερα στις 10 το μνημόσυνο! Συγκίνησε χθες το τραγούδι των φίλων του σε όλη την Ελλάδα

Πέρασαν 40 ημέρες από τότε που το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη κόπηκε σε ένα τραγικό τροχαίο. Στις 8.30 το πρωί στις 18 του Φλεβάρη ο τραγουδιστής που άγγιξε την ψυχή του κόσμου και αγαπήθηκε πολύ, έφυγε για πάντα σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς του ανθρώπους αλλά και στους θαυμαστές του.

Από τότε δεν σταμάτησαν οι άνθρωποι που τον αγάπησαν ως καλλιτέχνη να δείχνουν την αγάπη τους κυρίως μέσα από τα social media. Χθες δεκάδες φίλοι του συγκεντρώθηκαν στο μαγαζί του αδελφού του στη γειτονιά του και τραγούδησαν δυνατά το τραγούδι “Πίνω από κει ψηλά για σένα” προς τιμή του “Παντέλου” τους. Αρκετοί ήταν αυτοί που μαζεύτηκαν και στη σημείο που έγινε το τροχαίο.


Τα προφίλ του αδελφού του όμως γέμισαν και με βίντεο από θαυμαστές του Παντελή σε όλη την Ελλάδα, που έκαναν πράξη την επιθυμία του αδελφού του να παίξουν δυνατά το τραγούδι του… στη μνήμη του…

Την ίδια ώρα η Φρόσω Κυριάκου, η μια από τις δυο κοπέλες που επέβαινα στο τζιπ την μέρα του τροχαίου, δήλωσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, ότι δεν οδηγούσε εκείνη το αυτοκίνητο, αλλά ο Παντελής Παντελίδης.

Από την πλευρά της η οικογένεια του τραγουδιστή στρέφει τα πυρά της στο Δήμο Eλληνικού, για κακή συντήρηση του στηθαίου.(ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ)

Σήμερα στις 10 το πρωί θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνο του Παντελή στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα που έγινε και η τελετή της κηδείας του. Εκτός από τους δικούς του ανθρώπους αναμένεται να βρεθούν και πολλοί θαυμαστές του για να αφήσουν ένα λουλούδι στον τάφο του.

Δες βίντεο από τη χθεσινό συμβολικό μνημόσυνο του Παντελή με το τραγούδι του στο τέρμα…


Για εσένα Παντέλο..ήμασταν εκεί……..Pq
Posted by Vaso Anastasopoulou on Saturday, March 26, 2016

Read More

And More