Παντελής Παντελίδης: Τα μυστικά πίσω από τον “πόλεμο” στο Facebook

Πληθαίνουν ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας για το ποιος οδηγούσε τελικά το μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη στο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016. Την ίδια ώρα οι αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη και ο “πόλεμος” στο Facebook με την Αθηνά Παντελίδου, πριν ξεκινήσει η “μάχη” για τις αποζημιώσεις, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη στο Έθνος της Κυριακής, από την πλευρά των αστυνομικών ερευνών το ζήτημα ως προς το ποιος κρατούσε το τιμόνι την ώρα της μοιραίας πρόσκρουσης, στην οποία έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, δεν έγινε μέτρηση αλκοόλ στις δύο συνεπιβάτιδες, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου.

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες “όταν κληθήκατε για το συμβάν από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές ότι οδηγός ήταν ο άνδρας που αργότερα μάθαμε ότι ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Το σώμα του ήταν στην πλευρά του οδηγού και το κεφάλι του έγερνε προς την πλευρά του συνοδηγού.

Δίπλα του στη θέση του συνοδηγού ήταν μία κοπέλα η οποία απεγκλωβίστηκε από την πλευρά του οδηγού, καθώς ήταν αδύνατον να βγει από την πλευρά του συνοδηγού στην οποία βρισκόταν”.

Παρά τα δεδομένα αυτά που έχουν δει κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας, μια από τις ευρέως αναπαραχθείσες «θεωρίες συνωμοσίας» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμένει εκείνη βάσει της οποία η Φρόσω Κυριάκου ήταν οδηγός και η Μίνα Αρναούτη ψεύδεται. Και σε αυτό το σενάριο αστυνομικός που μετείχε στην έρευνα τονίζει: «Η μία κοπέλα μας έδωσε κατάθεση την ίδια μέρα. Η άλλη που ήταν στην Εντατική όταν συνήλθε. Και οι δύο είπαν ποιος είναι ο οδηγός και ότι έτρεχε χωρίς να έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους.


Read More

And More