Παντελής Παντελίδης: Το μνημόσυνο της Κυριακής και το κάλεσμα του Σαββάτου!

Τα αδέλφια και οι στενοί φίλοι του Παντελή Παντελίδη καλούν όλους να στείλουν το πιο δυνατό μήνυμα αγάπης στον τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Επιθυμία των γονιών του είναι να έχουν δίπλα τους στις δύσκολες ώρες που περνάνε όσους αγάπησαν και δεν ξεχνούν το παιδί τους.

Συγκλονίζει και το κάλεσμα του αδελφού του Τριαντάφυλλου που γράφει στο Facebook για την παραμονή του μνημοσύνου στις 26 Μαρτίου: “Βάζουμε τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε ‘Πίνω από ‘κει ψηλά’ για σένα, δυνατά για να φτάσει η φωνή μας κοντά του”.

Και πάλι μέσω facebook άλλο μέλος του στενού του περιβάλλοντος της οικογένειας Παντελίδη γράφει “όποιος θέλει μπορεί την Κυριακή 27 Μαρτίου να παραβρίσκεται στην ακολουθία για το μνημόσυνο. Όποιος πραγματικά αγαπάει τον Παντελή μπορεί να έρθει ελεύθερα”.

Με λουλουδια πλημμύρισε ο τάφος του Παντελή στα ενιάμερα και καθημερινά συνεχίζει να πηγαίνει πλήθος κόσμου

Ωστόσο, ένας άνθρωπος φαίνεται να μην είναι ευπρόσδεκτος αυτή την Κυριακή. “Αν πατήσεις το πόδι σου στα… σαράντα του Παντελή, δεν θα φύγεις σώα από το νεκροταφείο. Mην τολμήσεις να πλησιάσεις ούτε από μακριά!” Είναι μόνο από τις μερικές λέξεις του σκληρού μηνύματος, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo ,που μεταφέρθηκε στη Φρόσω Κυριάκου, τη νεαρή κοπέλα που φέρεται να καθόταν στη θέση του συνοδηγού του μοιραίου τζιπ. (διάβασε εδώ περισσότερα)

Παντελής Παντελίδης: Ανεπιθύμητη η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο του τραγουδιστή;

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, κάποιοι από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να έχουν “στήσει” σχέδιο εξονυχιστικού ελέγχου, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, που θα κάνουν ουσιαστικά “face control” στο μνημόσυνο, περιμετρικά του νεκροταφείου, αλλά και της κεντρικής εισόδου, ώστε να μην πλησιάσουν ανεπιθύμητα προς τους ίδιους πρόσωπα.

Read More

And More