Παντελής Παντελίδης: Το τρισάγιο στο εικονοστάσι από τη μητέρα του και η θύελλα αντιδράσεων από το μυστηριώδες σημείωμα!

Θύελλα αντιδράσεων στα social media και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει το σημείωμα που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο εικονοστάσι που έφτιαξαν οι θαυμαστές του στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Παντελής Παντελίδης.

Το σημείωμα αυτό φαίνεται σαν να έχει γραφτεί από άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για αυτό.

Πάντως, αναφέρει χαρακτηριστικά πως κάτι πρέπει να συνέβη πριν το ατύχημα στην Αγία Τριάδα μέχρι το πάρκινγκ του αεροδρομίου.

Αμέσως μετά την δημοσίευση του σημειώματος από τον αδελφό του Παντελή Τριαντάφυλλο, την οποία βλέπεις παραπάνω, έκανε ανάρτηση της φωτογραφίας στο facebook και η μητέρα του Παντελή Αθηνά, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών…

Χθες σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Εspresso, η οικογένεια του Παντελή, έκανε τρισάγιο στο εικονοστάσι που έφτιαξαν στη μνήμη του οι θαυμαστές του. Η μητέρα του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από τη στιγμή που ανέβηκε στο λοφάκι που πριν από 3,5 μήνες έχασε για πάντα τον γιο της…


Φωτογραφίες: espesso /Δημήτρης Γκολφομήτσος

Read More

And More