Παντελής Παντελίδης: Χωρίς τέλος τα μηνύματα αγάπης στο facebook των δικών του – Η συγκινητική φωτογραφία του αδελφού του

Μπορεί η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να έκανε μήνυση κατά αγνώστων δραστών για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας τόσο από το Icloud, όσο και από το προσωπικό του κανάλι στο Youtube, αλλά ο πόνος τους φαίνεται να μη μειώνεται παρά το γεγονός ότι πέρασαν 17 ημέρες από τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή.

Η μητέρα του, κλεισμένη στον εαυτό της, απ΄ όλους δε χρησιμοποίησε ούτε μια φορά τα λογαρισμό της στο facebook ενώ οι άνδρες της οικογένειας, ο πατέρας και τα δυο αδέλφια του Παντελή, εκφράστηκαν αρκετές φορές δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο για τον Παντελή τους.

Τα προφίλ και του Σταύρου αλλά και του Τριαντάφυλλου Παντελίδη συνεχίζουν να δέχονται συλλυπητήρια από δεκάδες ανθρώπους θαυμαστές και φίλους του Παντελή. Ο μικρός αδελφός του προχθές συγκίνησε τους πάντες παίζοντας με την κιθάρα ένα τραγούδι του Παντελή ενώ ο αδελφός του Τριαντάφυλλος, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αδελφό του στην πίστα, πλημμυρισμένος από λουλούδια…..


Read More

And More