Παντελής Παντελίδης: Υποβασταζόμενη η μητέρα του στο μνημόσυνο [pics, vid]

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά. Υποβασταζόμενη βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα για το μνημόσυνο του αδικοχαμένου γιου της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από το μνημόσυνο

“Σας ευχαριστώ που θυμάστε το παιδί μου“, είπε μιλώντας για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα η μητέρα του Παντελή Παντελίδη.


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη. Εκεί φυσικά και η οικογένειά του, με την μητέρα του Αθηνά να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή στις 18 Φλεβάρη του 2016, μια μέρα πριν την πρεμιέρα του με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη στο Teatro. Επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο με την παρέα του: την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου είχε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που του στοίχισε τη ζωή και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.

Ένας χρόνος σχεδόν πέρασε από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και όλοι όσοι τον γνώριζαν είτε προσωπικά, είτε μέσα από το τραγούδια του δεν τον ξεχνούν. Ο τάφος του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης γεμίζει καθημερινά με λουλούδια, αρκουδάκια και μηνύματα αγάπης για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Read More

And More