Παντρεύονται μετά από 30 χρόνια σχέσης! Ετοιμάζουν γάμο υπερπαραγωγή

Πέρασαν 30 χρόνια από τότε που έγιναν ζευγάρι, έχουν ήδη έναν 29χρονο γιο και τώρα πήραν επιτέλους την απόφαση για να παντρευτούν. “Κάλλιο αργά παρά ποτέ”, όπως λέει και η παροιμία. Ο λόγος για τον Kurt Russell και την Goldie Hawn.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από 30 χρόνια σχέσης και ετοιμάζει μια τελετή – υπερπαραγωγή στο 2 εκατομμυρίων δολαρίων ράντσο τους στο Κολοράντο.

“Θα υπάρχουν καουμπόικα καπέλα, άλογα και πολύ rock ‘n’ roll μουσική. Όλοι οι συγγενείς τους είναι ενθουσιασμένοι που επιτέλους το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί”, δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, επισημαίνοντας πως ο γάμος θα έχει ως θέμα την… Άγρια Δύση!

Ο γάμος αναμένεται να γίνει στις αρχές του χρόνου… Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1968. Το ειδύλλιο ξεκίνησε το 1984 στο πλατό της ρομαντικής κωμωδίας Swing Shift και εδώ και 29 χρόνια έχουν έναν γιο, τον 29χρονο Wyatt Russell, πρώην παίκτη του χόκεϊ και νυν ηθοποιό.

Read More

And More