Παντρεύτηκαν στην Ελλάδα η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας της Ισπανίας!

Μυστικό γάμο στο Παλαιό Φάληρο έκαναν η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας της Ισπανίας. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου την περασμένη Πέμπτη και την Κυριακή υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

“Ο γάμος τους έγινε την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο και την Κυριακή στις 10 το πρωί η Νάντια γέννησε τον γιο τους. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Nicolas”, αποκάλυψε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε πως το ζευγάρι ήθελε να γίνουν όλα πολύ ήρεμα και χωρίς φωτογράφους, σε πολύ στενό κύκλο.

Ωστόσο, η πρώτη φωτογραφία του πολιτικού γάμου έγινε πρωτοσέλιδο στο ισπανικό περιοδικό “Hola!”. Η Νάντια φορούσε ένα λευκό αέρινο νυφικό με λεπτομέρειες από δαντέλα, είχε τα μαλλιά της κάτω σε μπούκλες και κρατούσε ένα νυφικό μπουκέτο με λευκά λουλούδια. Η νύφη επέλεξε να είναι κομψή με ένα άνετο λευκό φόρεμα, καθώς είχε μπει ήδη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Γεμάτος χαμόγελα χαράς στο πλευρό της στεκόταν ο πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο της Ισπανίας! Το ζευγάρι γνωρίστηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και από τότε δεν σταμάτησαν να είναι μαζί. Άλλοτε ταξίδευε η Νάντια στη Μανδρίτη και άλλοτε ο πρίγκιπας στην Ελλάδα… Σιγά σιγά μάλιστα, η πρώτη φλόγα μετατράπηκε σε έρωτα και σε μια όμορφη οικογένεια…

Η εγκυμοσύνη της Νάντια έγινε γνωστή μετά από δημοσίευμα του περιοδικού “Hola” kai δημιούργησε συζήτηση αφού ο διάδοχος Φελίπε και σύζυγός του Λετίσια έχουν μόνο δυο κοριτσάκια. Έτσι, η Νάντια που γέννησε αγοράκι είναι η εν δυνάμει βασιλομήτωρ της Ισπανίας!

#FinalCountdown ”Parents Need to Fill a Child’s Bucket of Self-Esteem So High that the Rest of the World Can’t Poke Enough Holes to Drain It Dry”

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ✨Nadia Halamandari✨ (@nadiahalamandari) στις

Read More

And More