Παντρεύτηκε η Τζο Λαζοπούλου! Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη στα λευκά ανέβηκε η τραγουδίστρια Τζο Λαζοπούλου. Έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Άρη Αλευρά, η Τζο Λαζοπούλου ντύθηκε νυφούλα και έκλεψε τις εντυπώσεις στο μυστήριο που έγινε στη Γλυφάδα. Μετά το ρομαντικό γάμο ακολούθησε και η βάφτιση του γιου του ζευγαριού που πήρε το όνομα… Μύρωνας!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Ιούλιο του 2016 και τώρα έκανε το θρησκευτικό γάμο μαζί με την βάφτιση του ενός χρόνου μπόμπιρά τους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε με την παρουσία λίγων φίλων και συγγενών στη Γλυφάδα, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο γαμήλιο γλέντι στη Βουλιαγμένη!

Καλεσμένοι στο γάμο τους είναι φίλοι συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσά τους η κολλητή φίλη της νύφης Ελένη Χατζίδου, αλλά και η μεγάλη αδελφή της Τζο, η καλλονή Ίνα Λαζοπούλου.

Η Τζο με τον Άρη είναι ζευγάρι πέντε χρόνια αλλά γνωρίζονται πάνω από δέκα χρόνια! Πέρσι ήρθε ο γιος τους για να σφραγίσει την ευτυχία και τον έρωτά τους. Ο Άρης έχει δική του διαφημιστική εταιρία και ειδικεύεται στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Δες Video από την προετοιμασία της νύφης

Read More

And More