Παντρεύτηκε στην Κέρκυρα γνωστή Ελληνίδα Χάλκινη Ολυμπιονίκης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η πρώτη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του ανσαμπλ Μαρία Γεωργάτου. Η γνωστή αθλήτρια από την Κέρκυρα, στα 15 της χρόνια πήρε το Χάλκινο Μετάλλιο με την κορυφαία ελληνική ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και το Σάββατο ντύθηκε νυφούλα. Στο πλευρό της, στην όμιρφη Κέρκυρα βρέθηκαν όλες οι συναθλήτριές της.

Η όμορφη Μαρία, που λίγο μετά τους Ολυμπιακούς είχε ένα σοβαρό ατύχημα και είχε υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, όταν ένα όργανο γυμναστικής έπεσε στο κεφάλι της, έχει δείξει πως είναι μια από τις πιο δυνατές και αισιόδοξες αθλήτριες και δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της.

Το ίδιο χαμόγελο είχε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και την ημέρα του γάμου της. Οι φίλες της βρέθηκαν στο πατρικό της, την έντυσαν νύφη, έγραψαν κάτω από το παπούτσι της τα ονόματά της και την συνόδευσαν με όργανα στην εκκλησία.

Την παντρεψαμε….αυτο ηταν!!!!

Δημοσιεύτηκε από Eirini Aindili στις Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης , μάλιστα μεταφέρθηκε με άμαξα και την ακολουθούσαν οι συναθλήτριές της. Τα κορίτσια του ανσάμπλ συνέχισαν να φωτογραφίζουν τη φίλη και συναθλήτριά τους και στην εκκλησία με την Κλέλια Πανταζή και την αρχηγό της λαμπερής ομάδας, Ειρήνη Αϊνδηλή να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media!

Και ο πρωτος μας χορος….

Δημοσιεύτηκε από Eirini Aindili στις Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

Δες φωτογραφίες:


Read More

And More