Πάολα: Με τον πρώην της, Φώτη Ζογλοπίτη στο θέατρο!

Τι κι αν έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, η σχέση τους παραμένει πάντα πολύ καλή, για χάρη της πριγκίπισσας τους. Ο λόγος για την Πάολα και τον Φώτη Ζογλοπίτη, που παρά το χωρισμό, συνεργάζονται στενά, παραμένουν δυο καλοί φίλοι και φυσικά περνούν αρκετό χρόνο μαζί για χάρη της Παολίνας τους.

Αυτήν τη φορά, οι δυο τους έκαναν μάλιστα και κοινή βραδινή έξοδο στο Pantheon και την παράσταση “Πυγμαλίων: Ωραία μου κυρία”. Η Πάολα και ο Φώτης Ζογλοπίτης με casual εμφάνιση έφθασαν μαζί στο θέατρο, απόλαυσαν την παράσταση και βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν από κοντά τους πρωταγωνιστές.

Η Πάολα, μάλιστα, μίλησε και στους δημοσιογράφους, φθάνοντας στην παράσταση και αναφέροντας για τη διαμάχη της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη με την Μίνα Αρναούτη και όλα όσα γράφει η μία και η άλλη πλευρά στα social media!

“Είναι τρομερά άσχημο και η μία πλευρά και η άλλη. Δεν τα παρακολουθώ να σας πω την αλήθεια, ακούω τους φίλους μου που μου λένε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο… Δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει. Ας αφήσουμε ήσυχο τον Παντελάκη”, ανέφερε.

Read More

And More