Πάολα: Οι σέξι εμφανίσεις, τα ναρκωτικά και οι… πλαστικές επεμβάσεις!

“Δεν έχω πάρει ναρκωτικά στη ζωή μου, αν και έχουν πει ότι επειδή έχω πολλή ενέργεια στην πίστα μπορεί να πίνω κάτι. Τι να τους πω; Δεν πειράζει, γιατί να τους χαλάσω άλλωστε το όνειρο; Τι να αποδείξω, ότι δεν είμαι ελέφαντας;”, δήλωσε η Πάολα μιλώντας στο Thema People και την Σοφία Χουντάση.
Η γνωστή τραγουδίστρια χωρίς φόβο και πάθος μιλά ανοιχτά όλα και αφοπλίζει με την ειλικρίνειά της. Η ίδια άλλωστε, δεν αγαπά το κρυφτό και προτιμά να μιλά χωρίς κόμπλεξ για ό,τι την απασχολεί… Έτσι έχει μάθει να κάνει και η κόρη της Παολίνα!

Τι λέει, όμως για τις σέξι εμφανίσεις της;
“Ανέκαθεν ντυνόμουν με λιλιπούτεια φορεματάκια, άλλωστε το επιτρέπει ο σωματότυπός μου. Δεν το έκανα ποτέ για να προκαλέσω τους άντρες. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως και ότι δεν φλερτάρω ποτέ με πελάτη”.
Για τις δουλειές του σπιτιού, λέει: “Όχι μόνο ασχολούμαι με τις δουλειές το σπιτιού, αλλά είμαι και ψυχαναγκαστική. Το αγαπημένο μου καθαριστικό είναι το “χλωρινέξ”, κάνω τα πάντα μόνη μου και δεν είχα ποτέ γυναίκα. Δεν είμαι ανάπηρη”.

Τέλος, για το χειρότερο που έχουν γράψει για εκείνη, αποκαλύπτει: “Ειδικά για την μητέρα μου ήταν αυτό με τις πλαστικές και ότι είμαι μεγαλύτερη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Όσο για εμένα, με είχε λυπήσει αυτό που λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα τραγούδια σε ανάλογα μαγαζιά”.

Read More

And More