Πάολα: Το νέο look, η νέα αρχή και το παράπονο για τον μπαμπά της! Φωτογραφίες

Μετά από αρκετούς μήνες απομόνωσης και εμφανίσεων η Πάολα έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση την Παρασκευή το βράδυ στο Estate όπου τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς και ουσιαστικά ήταν η αρχή της μεγάλης της επιστροφής μετά από μήνες σκέψης και φυσικά πόνου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια το χειμώνα θα εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά ενώ το Τeatro, με το οποίο συνεργαζόταν για χρόνια έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά αποδέσμευσε την τραγουδίστρια από το δυναμικό του και επίσημα “Το Teatro εύχεται σε έναν δικό μας καλλιτεχνη σε ένα δικό μας κορίτσι …Παολίνα καλή επιτυχία στο επόμενο σου βήμα”.


Η Πάολα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της κάνοντάς το ανοιχτό καστανό και ήταν όμορφη και ανανεωμένη στην εμφάνισή της στο Estate την Παρασκευή. Την τελευταία φορά που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν στην κηδεία του αγαπημένου της φίλου Παντελή Παντελίδη όπου είχε τα μαλλιά της μαύρα.

Στο πλευρό της πάντα, ο φύλακας άγγελός της πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης της Φώτης Ζογλοπίτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Πάολα είναι επαγγελματίας και η επιστροφή της ήταν αναμενόμενη αλλά ακόμα δεν έχε ξεπεράσει το θάνατο του πατέρας της από καρκίνο πριν λίγους μήνες. Και αυτό όχι μόνο γιατί του είχε τρομερή αδυναμία αλλά και γιατί δεν κατάφερε να τον σώσει παρά το γεγονός ότι προσπάθησε πολύ και έκανε τα πάντα για να το καταφέρει…

Read More

And More