Παραμυθένιος γάμος για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και την Σόνια Σαββίδη!

Παντρεύτηκαν όπως ακριβώς το ονειρεύτηκαν. Σε μια σεμνή τελετή με πολλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η αγαπημένη του Σόνια Σαββίδη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στους πρόποδες του Ολύμπου και στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα.

Ο γαμπρός, που λίγο πριν το μυστήριο ανέβασε φωτογραφία με τους φίλους του να τον ξυρίζουν, περίμενε με ανυπομονησία την αγαπημένη του Σόνια (ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη) περιτριγυρισμένος από τα παραγαμπράκια.

Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου και η νύφη έλαμπε μέσα στο ιβουάρ νυφικό της, ενώ έφθασε στην εκκλησία με τη συνοδεία μουσικών οργάνων. Κουμπάροι τους ήταν η Γιούλη Στυλιανίδη και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού Λ. Αγγελίδης.

Μετά το γάμο ακολούθησε γλέντι στο Λιτόχωρο. Το μενού, το οποίο επιμελήθηκε η Σόνια Σαββίδη, περιλαμβάνει συνταγές της Μακεδονίας, ενώ η νύφη (με τη βοήθεια της μητέρας της και της πεθεράς της), επιμελήθηκε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου. Το θέμα του θα είναι η ελιά, σύμβολο ευημερίας που κοσμεί και το προσκλητήριο του γάμου..

Δες το video με την άφιξη της νύφης από το karfitsa.gr:

.

Δες φωτογραφίες που ανέβασαν οι φίλοι τους:

Read More

And More