“Παρέλυσε” η ΔΕΘ με την παρουσία του Σάκη Ρουβά! [pics,vid]

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται για δύο 24ωρα στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος της επίσκεψής του στην συμπρωτευούσα έγινε γνωστός και μέσα από ένα post που έκανε το πρωί του Σαββάτου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών. Έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ κάλεσε τον κόσμο στο περίπτερο 15 του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, με σκοπό να σπάσουν το ρεκόρ εγγραφής εθελοντών δοτών σε μια μέρα.

Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, βρέθηκε και ο ίδιος στο Περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην 82η ΔΕΘ, σήμερα, στις 5 το απόγευμα, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών!

Χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του στον εκθεσιακό χώρο, έσπευσαν για να φωτογραφηθούν, να του μιλήσουν και να εκφράσουν την αγάπη τους!

Η βόλτα του Σάκη Ρουβά ξεκίνησε από το Studio του ραδιοφώνου του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, όπου ο κορυφαίος καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη και αφού βρέθηκε για αρκετή ώρα στον τομέα ACADEMIA που είναι αφιερωμένος στην εκπαίδευση και την παιδεία και την καινοτομία και φιλοξενεί Πανεπιστήμια όλης της χώρας όπου και συνομίλησε με φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς, ο περίπατος του κορυφώθηκε στο Περίπτερο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ όπου σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης κι εγγράφων εθελοντών δότων μυελού των οστών!

Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών με την ανταπόκριση του κοινού να είναι το λιγότερο εντυπωσιακή!

Η προσέλευση του κόσμου που σημείωσε ρεκόρ με τα μηχανήματα στην είσοδο να χτυπούν κόκκινο!

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης ανανέωσε το ραντεβού του για αύριο όπου και θα βρεθεί στη σκηνή των music events της 82ης ΔΕΘ κορυφώνοντας τις μουσικές εκδηλώσεις με μια μεγαλειώδη συναυλία!

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αποτελεί την συνέχεια και συνέπεια της αδιάκοπης παροχής ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας προς τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Χρειάζονται χιλιάδες εθελοντές για να βρεθεί ένας συμβατός δότης. Ήδη στα τρία χρόνια λειτουργίας της η Τράπεζα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 50.000 εθελοντές δότες, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μην βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της παγκόσμιας κατάταξης σε αριθμό εθελοντών δοτών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ήδη σώθηκαν 12 ανθρώπινες ζωές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρά ταύτα απαιτούνται ακόμα πολλές δεκάδες χιλιάδες δότες, για να βρίσκει μόσχευμα όποιος έχει ανάγκη, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή και η προσφορά όλων. Στο πλαίσιο αυτό η κοινή πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Τράπεζας και της ΔΕΘ-Helexpo συνιστά ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, μια ουσιαστική πρόσκληση προς την κοινωνία να συμβάλει στο σύνολό της, ώστε η Ελλάδα να έχει τη δύναμη να είναι χρήσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σε εθνικό να καταφέρει σύντομα να καλύψει όλες τις ανάγκες της.

Read More

And More